jahodové jídlo na servírované na stalo

Jahodové léto začíná ve Vinohradském Parlamentu

19. 06. 2023 – PRAHA – Na polích již červenají a voní jahody a to znamená, že léto je už konečně tady. Oslavte zahájení jahodové sezóny ve Vinohradském Parlamentu na jahodovém festivalu od 21. do 27. června. V menu budou nejen různé varianty jahodových knedlíků, ale i jahodový dezert či fresh salát.

Jahody jsou tradičním letním ovocem, které milují děti i dospělí, a to na milion způsobů. Někdo si rád dělá jahodové koktejly, jiný se nemůže nabažit palačinek s jahodami, další zase nedá dopustit na jahodový koláč s drobenkou či jahodovou zmrzlinu. Čím ale nepohrdne snad nikdo, to jsou jahodové knedlíky. A na ty jsou ve Vinohradském Parlamentu machři.

Knedlíky, co jahodami doslova přetékají

Menu jahodového festivalu nabídne makové knedlíky s jahodou, strouhaným tvarohem a přepuštěným máslem, odpalované jahodové knedlíky s bezinkovou espumou, jahodovým salátem a meduňkovou drobenkou, tvarohové knedlíky s jahodovým žahourem a šlehaným tvarohem, nebo smažené jahodové knedlíky s jahodovou omáčkou, rebarborou a mandlovými lupínky.

Pokud by na vás byly knedlíky příliš těžkým soustem, i na to v restauraci myslí. Osvěžit se tak můžete jahodovým pohárem Parlament z čerstvých jahod, s jahodovou zmrzlinou, šlehačkou, karamelizovanými kešu oříšky a jahodovou cukrovou vatou, nebo si dát lehký salát z čerstvých jahod doplněný o rukolu, fenykl, hrášek, čerstvý kozí sýr a domácí housku.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.