interiér kuchyně

Mistři profi kuchyní

Přání kuchařů a jejich následná řešení jsou pro nás univerzitou a pro naše přístroje inovacemi,“ říkají v INTERGAST. Kuchaři, kteří v mládí vyrazili na zkušenou do světa. A tam viděli špičkové profesionální kuchyně v alpských hotelích a německých jídelnách.

Rozhodli jsme se, že tento profistandard si zaslouží stejně tak i naši kolegové v Čechách. A poháněni inspirací kvalitními a funkčními kuchyněmi jsme založili v roce 1995 společnost INTERGAST,“ říká Petr Lupínek, zakladatel INTERGAST Rodiny.

Za bezmála třicet let praxe v oboru získali nemalé zkušenosti a utvořili fungující tým skutečných odborníků – inženýrů, mistrů kuchařů a profesionálů v oblasti gastronomické techniky. „Ani dnes však nezapomínáme naslouchat hlasům všech kuchařů, jejich přáním a zkušenostem při přípravě pokrmů. Naše technologie vyrábí kuchaři a my zabezpečujeme a provádíme dodávku, instalaci a odborné technické proškolení i kuchařský trénink obsluhujícího personálu,“ říkají Petr Lupínek a Martin Kajuk, kteří byli hosty našeho podcastu.

Prémiová gastrotechnika

INTERGAST PRODUKT je společnost, která rozumí varné technice a prodává ji prostřednictvím kuchařů do profesionální kuchyně. Profesionální kuchyně je výrobní prostředí, kde pracují lidé dlouhé hodiny. Denně, mnohdy bez přestávky, tvrdě a pod časovým tlakem. Jsou na ně kladena vysoká očekávání.
Pečlivě vybíráme pro naše klienty pouze ty stroje, na které je absolutní spoleh a o kterých víme, že bez problémů obstojí v drsném kuchařském prostředí a snesou hrubé zacházení. Přístroj musí být i po deseti letech v dobré kondici a dále sloužit. Proto pečlivě vybíráme výrobce, kteří jsou v daných segmentech ti nejlepší. Na prvním místě máme kvalitu a poctivé zpracování. Vnímáme velké rozdíly mezi světovými výrobci a dodavateli v gastronomické technice,“ říká Petr Lupínek.

Realizace profesionálních kuchyní

Mateřská společnost INTERGAST je lídrem v České republice v oblasti dodávky gastro techniky a realizace profesionálních kuchyňských celků.
Každý provoz je jiný, jinak odborně zaměřený, jinak velký. Know how dobře řešené a funkční kuchyně tkví především v tom, jak kvalitně je tento projekt postavený a zrealizovaný v termínu, který klient plánuje. Realizace kuchyně je vždy nákladnou investiční činností. Přirozeně nejvíce pro investora, ale z hlediska délky takové stavby a nákladných činností v průběhu, důležitých průběžných nákupů, je taková činnost nákladná i pro zhotovitele. Nejde tedy pouze o rozsah, ale i o finanční zodpovědnost ke klientovi. I díky své finanční stabilitě je INTERGAST pro své klienty volbou.

Stavba a výroba funkční kuchyně

Před stavbou kuchyně je třeba vymyslet uspořádání, zkreslit vše v počítači, zaměřit si pak prostor a zadat precizně do výroby. Tu další důležitou kuchyňářskou disciplínu představuje pak kvalita provedení instalace. „Na tu hledíme s pečlivostí. Kvalita provedení je pro nás vším. Již při zadání do výroby si vybíráme druh a zpracování nerezu pro každý stůl a výdejní pult. Poctivé zpracování je klíčové pro funkční profesionální kuchyni, teprve pak bude plně funkční i desítky let. Totiž, pak se ani po extrémní zátěži nerezový stůl nebo pult nikde neboulí ani neprohýbá,“ doplňuje Martin Kajuk, generální ředitel INTERGAST. Například v restauraci BRUXX a Parlament na Náměstí míru v Praze zabezpečuje výrobu pouze jedna kuchyně, sdílená kuchyně a je tedy denně pod tlakem. Kuchyně je otevřená a každý kdo jde kolem, se může podívat třeba na výdejní stoly. Vypadají prostě dobře a jsou tak výsledkem nekompromisního zpracování. Kuchyně je v provozu už deset let.

Servis a péče o stroje

Uvědomujeme si, že prodejem to nekončí. Jsme odborníci a víme, že naše stroje jsou srdcem každého provozu a tak v případě potřeby klienta vyrážíme bez prodlevy na záruční a pozáruční servis. Záměrně si neseme PUNC autorizovaného servisu, schopnost servisovat náš stroj i po deseti letech fungování díky naskladnění dílů od příslušných výrobců. Držíme většinu dílů na skladě v Čechách mnoho let. Jsme tak schopni vždy garantovat velmi rychlou reakci na servis. Na nic nečekáme, zkrátka jsme nablízku,“ popisuje přístup k servisu Martin Kajuk.

ZDROJ: https://archizoom.cz/mistri-profi-kuchyni/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.