forbes logo

YOUR GUIDE TO ST MARTIN’S GOOSE FEAST IN PRAGUE, 2023 ED.

Jako když se spojí Mauerův Grand Restaurant Festival s fashion weekem. Tak si můžete představit akci, jejíž druhá edice právě kulminuje. Do neděle ochutnáte za cenu festivalové menu restaurací jako je třeba Aromi nebo Sansho za pouhých 790 korun. Zakladatelka projektu Anna Grosmanová v podcastu Forbes Life například prozrazuje, proč se neobejde bez spolupráce s influencery, i jak přijmout odmítnutí ze strany Ambiente.

Co jíst. Husu. Na tento víkend nelze doporučit ani nic jiného. Jestli jste si dosud neudělali rezervaci, obáváte se, že na svatého Martina tak tradičního opeřence neseženete, existuje stále naděje. Řada restaurací servíruje husu v tradiční i kreativnější podobě i během příštího týdne.

Po čem toužit. Po ukrajinské vodce. Patří do ní med, pepř, stříbro i platina. Destilát od značky Nemiroff dostal více než 135 ocenění za svou chuť a kvalitu, je vyroben z nejlepších přírodních surovin, které pochází převážně z Ukrajiny.

Co vidět. Pokoje. Řeč není o remaku filmu Quentina Tarantina, i když tam byly rovnou čtyři, ale o festivalu mladého umění. Letos se přehlídka architektury, volného umění a designu až do 19. listopadu koná v Hrzánském paláci v Celetné ulici v Praze. Je to také poslední možnost, jak palác Hrzánů z Harasova spatřit v současné podobě před rekonstrukcí, kterou podstoupí už na konci roku.

Co zažít.  Mini festival. Pro rodiče malých dětí je prodejní výstava stylového oblečení, hraček a dalších doplňků, téměř povinností. Kromě toho, že zde pořídíte dárky, se necháte také třeba inspirovat pro své podnikání. Mnoho ze značek, které se od pátku 10. listopadu po sobotu 11. v Holešovické tržnici odprezentují, vzniklo na rodičovské dovolené. Starší rozhovor se zakladatelkou akce, díky které jsou potomci někdy lépe oblečeni než rodiče, čtěte zde.

ZDROJ: https://mailchi.mp/forbes/husa-fashion-week-s-jdlem-a-dti-stylovj-ne-rodie?e=21c1d9f5fd

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.