Lukáš Skála

Pekařinky se na internetu čílí nad cukrovím: Máslo, nebo tuk na pečení? Co na to známí cukráři?

Cukrář Lukáš Skála

Cena cukroví z rostlinného tuku je zajisté příznivější, ale chuti cukroví pečeného z másla se rozhodně nevyrovná. Všeobecně nejsem fandou rostlinného tuku. Chuť rostlinného tuku mi nevyhovuje. Náročnost přípravy bude v obou případech nejspíš stejná, ale přiznám se, že cukroví z rostlinného tuku jsem nikdy nepekl a ani neochutnával. U nás doma se vždy peklo a peče jen z másla.

ZDROJ: https://www.blesk.cz/clanek/radce-zdravi-a-zivotni-styl-zivotni-styl/763413/boj-hospodynek-nad-cukrovim-maslo-nebo-tuk-na-peceni-co-na-to-znami-cukrari.html?kapitola=3059841

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.