Brambory

Brambory na Pankráci 2024 – Praha

jídlo z brambor

Jak chutnají vdolky z brambor, a navíc naslano? Odpověď zjistíte v podniku Brambory na Pankráci. Někdo má rád vdolky, jiný zase… Každý si jistě doplní, ale zpátky ke vdolkům. Většina z nás si je představí jako smažené kynuté pečivo s marmeládou a hromadou nadýchané šlehačky na povrchu. Jenže vdolky se dají jíst i naslano. Nevěříte? Brambory na Pankráci 2024 – Praha

Tyto bramboráky se vždy povedou: Trik je v typu brambor a tuku na smažení

bramboráky na talíři

Kdo by nemiloval bramboráky! Pokud chcete, abyste je servírovali vždy dokonalé a krásně křupavé, máme pro vás nejen recept, ale i pár osvědčených tipů. Bramboráky patří mezi poklady české kuchyně. Přestože se bramborové placky dělají v různých podobách v mnoha světových kuchyních, ty české jsou specifické vůní česneku a majoránky. Pokud chcete vždy dosáhnout perfektního výsledku, vyzkoušejte Tyto bramboráky se vždy povedou: Trik je v typu brambor a tuku na smažení

Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Kluci z Together

Pořád stejní šéfové, stále stejné recepty na nejprodávanější položky – a čím dál plnější stoly. Vinohradský podnik Bruxx vyrostl do gastronomické instituce a jeho dva klíčoví muži se ohlížejí za první desetiletkou, v níž se dostali až na čtyři tuny uvařených slávek za měsíc. Vánoce jako svátky klidu a míru? Ne tady. Tady jsou zasvěceny ruchu Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Gastro lákadla? Kachna, speciální nápoje i kurzy

článek v časopisu metro
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/19dV8OgD2GKa8Jp8NjPHICCsN7aKjgEJI/view

Venku chutná lépe

kuchyňská linka

V jarním vydání Quartieru jsme vás zavedli do světa gastrohrátek s New Visit. Nyní, když zima přináší klidnější atmosféru, chceme vás blíže seznámit s trendem venkovního vaření, zejména s konceptem venkovních kuchyní, kterým vás provede Miroslav Jiránek z New Visit, abyste byli naladěni a hlavně připraveni na nadcházející sezónu. Dodavatel venkovních kuchyní – společnost New Visit svému řemeslu rozumí dokonale, ostatně Venku chutná lépe

Únorová kulinářská cesta Prahou

jídlo na stole

Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. Únorová kulinářská cesta Prahou

Objevte fígle, jak na super křupavý bramborák

bramborák s pivem a drinkem

Česnek, majoránka, sůl, vejce, hladká mouka a především brambory. To jsou základní suroviny pro typicky české bramboráky, které jsou nejlepší ještě teplé a pěkně křupavé. Přesně takové bramboráky přes celý talíř v různých kombinacích můžete ochutnat v restauraci Brambory na Pankráci od 24. ledna. Bramborák je tradiční pokrm, který se zabydlel nejen u nás, ale ve většině Objevte fígle, jak na super křupavý bramborák

Kde se nejlépe najíte? Soutěž o nejoblíbenější podnik jde do finále

lidé v restauraci

Po krátkém zimním spánku se probudila i největší česká gastronomická anketa – Gastro podnik roku 2023. Tato prestižní soutěž už zná své finalisty, kteří se utkají o titul nejoblíbenějšího gastro podniku v Česku. Co dělá tuto akci obzvlášť jedinečnou? Především to, že o vítězi rozhodnou preference běžných lidí, hostů gastro provozoven, nikoliv názory odborné poroty Kde se nejlépe najíte? Soutěž o nejoblíbenější podnik jde do finále

Šneci jako české tradiční vánoční jídlo: Rettigová je dělala s křenem, dnes je můžete mít s kerblíkem i šunkou

naservírované šneci

Už vás nebaví každý rok stát frontu na kapra? Tak ho nechte plavat a místo něj si na Štědrý den dopřejte šneky. Možná to nevíte, ale šneci jsou tradiční české postní jídlo, které se na vánoční stůl skvěle hodí. Díky tomu, že jeho maso je velice dietní, nebudete mít ani výčitky svědomí, že si dáte Šneci jako české tradiční vánoční jídlo: Rettigová je dělala s křenem, dnes je můžete mít s kerblíkem i šunkou

Co ještě Ježíšek stihne? Tipy na nejlepší dárky na poslední chvíli

bonboniéra

Pokud patříte mezi ty, co při zapalování první adventní svíčky každoročně žasnou, že Vánoce už jsou překvapivě zase tady, máme dobrou zprávu. Není potřeba se stresovat. Projděte si tipy na ty nejlepší dárky, které maximálně potěší – a zároveň je ještě teď seženete. Pro ty, co to s udržitelností myslí vážně Minimalistická kolekce REVOLVER od Co ještě Ježíšek stihne? Tipy na nejlepší dárky na poslední chvíli

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.