Bruxx

Obsah

obsah v Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1y2BevPC5fnVipKX5ZmlzyDzD-PluTMK8/view

Hutná jídla na pivu

článek v časopisu Gurmet

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1V0n60JZAEHYcOr_B3Ni2s5ZHtLvPDif7/view

Zvěřinové hody s francouzským šarmem a belgickou uhlazeností v Bruxxu 2024 – Praha

zvěřinové hody

Co mají v říjnu společného většina restaurací? Přeci zvěřinu. Vedle obvyklého menu gastro podniky nabízejí pokrmy z běžně dostupné, ale i čím dál vzácnější lovené lesní zvěře. Na zvěřinové hody ve francouzském a belgickém stylu vyrazte do brasserie Bruxx. Kde na vás čekají delikatesy jako pečená bažantí stehna Brillant-Savarin, srnčí ragú se silnou koňakovou omáčkou, Zvěřinové hody s francouzským šarmem a belgickou uhlazeností v Bruxxu 2024 – Praha

Obsah

obsah v časopise Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/12fJsDUDBmiogksv4PxsB5g0grxmXiqPC/view

Mušle: Češi jim přišli na chuť! Šéfkuchař ale prozradil jednu věc, která je pohoršuje

Slávky s citrónem

Belgie je země, se kterou sdílíme lásku k pivu a nevelký počet obyvatel. V čem se ovšem zásadně lišíme, je kulinární tradice a úroveň gastronomie. Množství unikátních specialit, které přinesla světu, je vcelku překvapující. Zkuste třeba mušle. Když se řekne belgická kuchyně, každý aspoň trochu obeznámený gurmet dokáže jmenovat minimálně některé z jejích stěžejních pilířů Mušle: Češi jim přišli na chuť! Šéfkuchař ale prozradil jednu věc, která je pohoršuje

PEČTE NA PEČENÍ, DEJTE SI VAJEČŇÁK!

článek v časopisu Esprit

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1qaSDscH6VOyFqFLgZaIdmQf_eTw1LUH3/view

Forbes Coctail

forbes coctail

Jak slaví Velikonoce jedna z nejateističtějších zemí světa? Kromě malování vajíček, pomlázky nebo útěků z města, si k tradici můžete najít cestu skrz skvělé jídlo. Ve Vinohradském parlamentu na vás čeká pražský kynutý knedlík plněný pečeným telecím žebrem a medvědím česnekem, v Bruxxu zase zelený nepasterizovaný ležák, v Kuchyni na Hradě mají celé zeleno-vaječné menu, Forbes Coctail

TIPY NA VÍKEND 30. – 31. BŘEZNA

vajíčko od Lukáše Skály

Praha Užijte si veselé Velikonoce s kraslicemi od cukráře Skály. První jarní den máme za sebou a za dveřmi už netrpělivě čekají Velikonoce. K těm neodmyslitelně patří malovaná i čokoládová vajíčka, voňavé mazance, beránek, ale i jehněčí maso a zelené pivo. A přesně v tomhle duchu si velikonoční nadílku připravily dva podniky gastroaliance Together – Cukrář Skála a TIPY NA VÍKEND 30. – 31. BŘEZNA

TIPY NA VÍKEND 23. – 24. BŘEZNA

vajíčko od Lukáše Skály

První jarní den máme za sebou a za dveřmi už netrpělivě čekají Velikonoce. K těm neodmyslitelně patří malovaná i čokoládová vajíčka, voňavé mazance, beránek, ale i jehněčí maso a zelené pivo. A přesně v tomhle duchu si velikonoční nadílku připravily dva podniky gastroaliance Together – Cukrář Skála a belgická brasserie Bruxx. Sladké Velikonoce u Cukráře Skály Co TIPY NA VÍKEND 23. – 24. BŘEZNA

Ochutnejte rösti – bramborovou pochoutku vonící po slanině i sýru

rösti na pánvi

S těstovinami, sýrem a slaninou, cibulovými kroužky, se šunkou a rajskými jablíčky nebo se slaninou, mlékem a kmínem – takové je rösti, švýcarská bramborová pochoutka. Vzdáleně připomíná náš bramborák, ale přípravou se od sebe dost liší. Poznejte, v čem tkví jeho tajemství, a zjistěte, kam si na něj v Praze zajít. Švýcarská gastronomie je neskutečně bohatá. Co údolí, to Ochutnejte rösti – bramborovou pochoutku vonící po slanině i sýru

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.