Bruxx

Mixér: telecí brzlík a medvědí česnek na menu nebo jarní specialitky

jídlo naservírované na stole

Rádi byste si dopřáli první jarní, nevšední nebo rovnou velikonoční speciality ve vyhlášené restauraci? Máme pro vás hned tři tipy! Pochutnáte si na mladém mase, jarních bylinkách i rostlinkách, ale také na nevšedních surovinách. Čtěte dál! Telecí brzlík v Bruxxu Za první republiky to bývala oblíbená delikatesa. Dnes ho v Čechách servírují převážně luxusní restaurace. Telecí Mixér: telecí brzlík a medvědí česnek na menu nebo jarní specialitky

Telecí brzlík znovu dobývá kulinářský svět. Ochutnat ho můžete v Bruxxu

krevety s telecím masem

Za první republiky to bývala oblíbená delikatesa. Dnes jej v Čechách servírují převážně luxusní restaurace. Telecí brzlík zažívá gastronomickou renesanci a rozhodně stojí za to ho ochutnat. V Bruxxu ho sous chef Oldřich Matoušek zkombinoval s mořskými plody, hovězím na víně i francouzským černým jelítkem. ZDROJ: http://www.onlinerecepty.eu/recepty/teleci-brzlik-znovu-dobyva-kulinarsky-svet-ochutnat-ho-muzete-v-bruxxu

Šnečím tempem po Česku

článek v časopisu E15

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1AqZ1GMtZVaDvgIf56iNQISEyfShroG_U/view  

Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Kluci z Together

Pořád stejní šéfové, stále stejné recepty na nejprodávanější položky – a čím dál plnější stoly. Vinohradský podnik Bruxx vyrostl do gastronomické instituce a jeho dva klíčoví muži se ohlížejí za první desetiletkou, v níž se dostali až na čtyři tuny uvařených slávek za měsíc. Vánoce jako svátky klidu a míru? Ne tady. Tady jsou zasvěceny ruchu Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Gastro lákadla? Kachna, speciální nápoje i kurzy

článek v časopisu metro
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/19dV8OgD2GKa8Jp8NjPHICCsN7aKjgEJI/view

Venku chutná lépe

kuchyňská linka

V jarním vydání Quartieru jsme vás zavedli do světa gastrohrátek s New Visit. Nyní, když zima přináší klidnější atmosféru, chceme vás blíže seznámit s trendem venkovního vaření, zejména s konceptem venkovních kuchyní, kterým vás provede Miroslav Jiránek z New Visit, abyste byli naladěni a hlavně připraveni na nadcházející sezónu. Dodavatel venkovních kuchyní – společnost New Visit svému řemeslu rozumí dokonale, ostatně Venku chutná lépe

Rezervaci na valentýnskou večeři už nestíháte. Ze kterých restaurací si ale můžete objednat jídlo domů?

jídlo na stole

Chystáte se 14. února vyrazit na romantickou večeři? A máte rezervaci? Pokud ne, je velmi pravděpodobné, že vám zbudou jen oči pro pláč. V oblíbených pražských podnicích, které jsou v hledáčku nejen na Valentýna, už totiž na poslední chvíli místo nenajdete. Příjemný večer se skvělým jídlem si ale můžete užít i doma. Stačí jen vědět, Rezervaci na valentýnskou večeři už nestíháte. Ze kterých restaurací si ale můžete objednat jídlo domů?

Únorová kulinářská cesta Prahou

jídlo na stole

Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. Únorová kulinářská cesta Prahou

Měsíc šéfkuchařů nabídne pokrmy, které si už jindy v Praze nedáte

kuchaři z Together

Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. Grilovaná Měsíc šéfkuchařů nabídne pokrmy, které si už jindy v Praze nedáte

Co o víkendu ochutnat? Dejte si ústřice zdarma nebo okoštujte nové výstavy

City Beekend

Heslo pro poslední lednový víkend zní? Masopust! Vyrobte si slušivou masku a vyrazte do průvodu. Maškarní sousedský banquet chystá Studio Alta a jitrnici dostanete také v nové restauraci HolKa. Pokud dáte před vepřovým přednost menu vonícím mořem, zajděte na halibuta nebo na ústřice. A pokud máte chuť na kapra a salát, pak vězte, že Vánoce Co o víkendu ochutnat? Dejte si ústřice zdarma nebo okoštujte nové výstavy

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.