Foodway

LONI FRČELY FIREMNÍ AKCE HLAVNĚ VE STYLU BARBIE, ŘÍKÁ ŠÉF FOODWAY CATERINGU. KLÍČEM KE SPOKOJENOSTI HOSTŮ JE DOSTATEČNĚ ROZMANITÉ MENU

šéf Foodway cataringu

Svatby, akce pro klienty, firemní večírek pro zaměstnance, MS v hokeji či třeba hudební festival. Co mají všechny tyto společenské události společného? Přeci to, že se žádná z nich neobejde bez kvalitního cateringu. Firem, které takovou službu nabízejí, je v Česku spousta. A patří mezi ně i společnost Foodway Catering spadající do gastroaliance Together, kterou vede z pozice manažera Richard Vála. Foodway LONI FRČELY FIREMNÍ AKCE HLAVNĚ VE STYLU BARBIE, ŘÍKÁ ŠÉF FOODWAY CATERINGU. KLÍČEM KE SPOKOJENOSTI HOSTŮ JE DOSTATEČNĚ ROZMANITÉ MENU

Venku chutná lépe

kuchyňská linka

V jarním vydání Quartieru jsme vás zavedli do světa gastrohrátek s New Visit. Nyní, když zima přináší klidnější atmosféru, chceme vás blíže seznámit s trendem venkovního vaření, zejména s konceptem venkovních kuchyní, kterým vás provede Miroslav Jiránek z New Visit, abyste byli naladěni a hlavně připraveni na nadcházející sezónu. Dodavatel venkovních kuchyní – společnost New Visit svému řemeslu rozumí dokonale, ostatně Venku chutná lépe

Od nadšenců k profesionálům. Tým okolo Vnitroblocku spouští GRAM

Lukáš Ždárský

Své první gastro podniky otevírali bez zkušeností, v prostorech, na které jiní zanevřeli. Dnes je lidé za jejich gastronomii chválí a jejich podniky praskají ve švech. Výjimkou není ani nově otevřený podnik GRAM na Vinohradech. Ten otevřeli v druhé polovině listopadu. Když se v něm ale o měsíc později hned po ránu setkávám s jedním ze zakladatelů, Lukášem Žďárským, mají plno, jako Od nadšenců k profesionálům. Tým okolo Vnitroblocku spouští GRAM

Co si ještě přát?

článek v časopise Reportér magazín
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/12c13jcn8SuHxcVst1oSHkLet3dp-DbRO/view

Konferencím vládne zdravá strava a překvapení navíc

krásné jídlo na pařezu

Pryč jsou doby, kdy se na konferencích jedly řízky s bramborovým salátem a po jejich skončení se účastníci hned rozešli. Dnes se přípravě cateringu věnuje mnohem větší pozornost a změnilo se i chování samotných hostů, kteří rádi uvítají možnost zůstat v konferenčních prostorech déle, než je samotný program. Příprava konference neznamená pouze zajistit vhodné prostory, poutavý, přínosný Konferencím vládne zdravá strava a překvapení navíc

TOP CEO 23

  Zdroj:https://drive.google.com/file/d/1akFKOB2JYQt3Z5ecZ658K2oeAFf7d6ew/view

Co ještě Ježíšek stihne? Tipy na nejlepší dárky na poslední chvíli

bonboniéra

Pokud patříte mezi ty, co při zapalování první adventní svíčky každoročně žasnou, že Vánoce už jsou překvapivě zase tady, máme dobrou zprávu. Není potřeba se stresovat. Projděte si tipy na ty nejlepší dárky, které maximálně potěší – a zároveň je ještě teď seženete. Pro ty, co to s udržitelností myslí vážně Minimalistická kolekce REVOLVER od Co ještě Ježíšek stihne? Tipy na nejlepší dárky na poslední chvíli

Jak si usnadnit přípravy slavnostního menu? Uvařte ho z jedné suroviny, radí šéfkuchař Foodway Catering

květákové menu

Chystáte oslavu a přemýšlíte, jak byste si mohli přípravy trochu zjednodušit? Co takhle celé menu postavit na jedné surovině? Nákup si tím velmi usnadníte. A pokud máte rádi květák, všechny chody získáte v článku naservírovány pěkně na talíři. Jak vymyslet opravdu lahodné menu na pořádnou oslavu a přitom nemuset nakupovat velké množství surovin a trávit v kuchyni dlouhé hodiny přípravami? Vyberte Jak si usnadnit přípravy slavnostního menu? Uvařte ho z jedné suroviny, radí šéfkuchař Foodway Catering

What Can’t Conferences be without? Good Food and Lots of Coffee

smažené tofu ve skleničkách

People often associate catering only with refreshments at events. However, it is a comprehensive service that can not only make the meal a memorable experience. This is true both at a summer festival, where street food is served, and at conferences or congresses, whose season is just beginning. We talked to Richard Vála, the general What Can’t Conferences be without? Good Food and Lots of Coffee

Kontroverze vzbudilo hodnocení evropských svačinových jídel. Vyhrály totiž slovenské bramborové placky,

rak na kaši

Míchaná vajíčka, syrečky, lovecký salám, domácí koláčky, ale i mušle, jačí mléko, rybí speciality či ryze vegetariánská jídla. S tím vším si musí poradit cateringová společnost, která chystá občerstvení pro hvězdy hudebních festivalů. Jaké požadavky na stravu měly zahraniční hvězdy jako Zaz, Jamiroquai, M83, White Lies či čeští interpreti jako PSH, Midi Lidi či David Koller třeba na festivalu Metronome? Kontroverze vzbudilo hodnocení evropských svačinových jídel. Vyhrály totiž slovenské bramborové placky,

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.