Lukáš Skála

Největší kuchařská show na Vysočině se blíží

kuchaři v soutěži

Improvizovaná kuchyň uprostřed nákupní pasáže, neúprosná ubíhající časomíra a desítky očí, které nahlížejí pod ruce začínajícím kuchařům a v přímém přenosu sledují, jak vznikají lahodné dezerty i hlavní chody. V sobotu 4. listopadu se uskuteční čtvrtý ročník Gurmet dne s Krajem Vysočina, jehož součástí opět bude také české finále prestižní soutěže žáků středních škol Trophée Největší kuchařská show na Vysočině se blíží

Kuchař na grilu: Lepší sladká tečka než kyselá přítelkyně, říká Martin Hosťovecký

Martin Hosťovecký

Martin Hosťovecký šéfuje kuchyni luxusního penzionu Jurášek v Kunčicích pod Ondřejníkem. V našem kraji už působil, pak ale odjel nabírat zkušenosti do Prahy a nyní dělá pomyšlení náročným hostům v Beskydech. Magazín PATRIOT pokládá v anketě Kuchař na grilu krátké otázky, na které dostává krátké odpovědi od různých kuchařů z našeho kraje. Tentokrát na ně Kuchař na grilu: Lepší sladká tečka než kyselá přítelkyně, říká Martin Hosťovecký

Desserts now! Nejlepší sladkosti, které teď můžete ochutnat v Praze

Lidem, kteří tvrdí, že nemají rádi sladké, jsem nikdy nedůvěřoval. Protože, kdo proboha může nemít rád zmrzlinu, šlehačku nebo čokoládu? Chtělo by se skoro zeptat: co dalšího takový člověk nemá rád? Koťata a štěňata, lidi? Zkrátka, když vám někdo tvrdí, že „není na sladké“, mějte se na pozoru, protože tady prostě něco nesedí. Abych stvrdil, že Desserts now! Nejlepší sladkosti, které teď můžete ochutnat v Praze

Česká cukrárna

článek v časopisu Apetit

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1w5BImrIKVR8TVYmxEH4E6r5LroCV1eph/view

Jak to vidí cukráři?

novinový článek Horeca
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1bF54AUcVlYTNPX7aERXkglTv70AbTTwr/view

Novinky z gastronomie – červen 2023

krásné naservírované jídlo

Rostoucí teploty svádí zalézt do příjemného chládku kaváren, barů a restaurací. Proto v aktuální edici prozradíme, kam vyrazit za gastronomickými novinkami, kde se osvěžit a kde se zrelaxovat. Jelikož léto patří v Česku grilování a zahradním party, přinášíme také několik tipů na nápoje nedávno uvedené na trh. Pohodlně se usaďte a začtěte se do výběru toho nejlahodnějšího za uplynulý měsíc. K Novinky z gastronomie – červen 2023

Z Afriky do Prahy.

článek z časopisu City Life

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1Pj79qMPmK2C6KBQF7KXYOMaP8B0Z79eI/view

Léto za dveřmi

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1kzH_p2A9-cm07ZKYAlTXDWWb9W4bRp8X/view

Stačí jedno kousnutí a zamilujete se. Cukrář Skála rozdává lásku na talíři

dezert a kremrole

Lukáš Skála je mistrem ve svém oboru. Jeho zákusky můžete ochutnat na několika místech v Praze. Avšak nyní máte skvělou příležitost si je vychutnat na jednom místě. Lukáš totiž bude jedním z hostů festivalu Souboj na talíři LIVE. Cukrárna poprvé otevřela své dveře v roce 2017 ve Šporkovském paláci. Cílem bylo přiblížit to nejsladší řemeslo Stačí jedno kousnutí a zamilujete se. Cukrář Skála rozdává lásku na talíři

Výroba ledových tříští se obejde bez chemie a barviv

Ledová tříšť z malin

Když vydlážděné chodníky letní Prahy zalije slunce, začne to z nich sálat, a tak na cestě z práce nebo během procházky by se vám mohlo hodit příjemné osvěžení. Možná je pro někoho jasnou volbou zmrzlina, ale co se takhle pořádně napít? Cukrář Skála letos rozšiřuje letní sortiment o ledovou tříšť, která bude pěkně poctivá, tedy z ovoce a Výroba ledových tříští se obejde bez chemie a barviv

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.