Sia

Indonéský týden

asijské jídla

Exotické koření, voňavé bylinky a mix kulturních vlivů Tak by se dala stručně popsat indonéská kuchyně. Její kouzlo můžete odhalit během indonéského týdne specialit Betawi, původních obyvatel Jakarty, který připravila asijská restaurace Sia. Menu, které se bude skládat z tradičních a stále velmi oblíbených jídel hlavního města Indonésie, sestaví hvězda místní gastronomie Chef Marinka. Indonéský Indonéský týden

Celebrate Prague’s Indonesian community through culture and cuisine

asijská žena tančí

The Embassy of the Republic of Indonesia in Prague is hosting a special Indonesian Week through Oct. 7, celebrating the rich cultural heritage of Jakarta’s Betawi people through a variety of events. Organized in collaboration with the Jakarta provincial government, the week-long program aims to introduce Prague residents to the unique cuisine, dance, and crafts Celebrate Prague’s Indonesian community through culture and cuisine

Prague’s top 12 weekend events: Indonesian eats, design dreams, and neighbor meets

restaurace v Praze obrázek

Dive into the world of sustainability, discover Filipino culture, view internationally acclaimed films, and more this weekend in Prague. GLOBAL GRUB Celebrate Jakarta’s culinary traditions at the Betawi Menu Week, hosted by the Indonesian Embassy and SIA Restaurant Prague. Savor authentic dishes such as Asinan Betawi, Nasi Uduk, and Soto Betawi, curated by celebrity Chef Marinka and Prague’s top 12 weekend events: Indonesian eats, design dreams, and neighbor meets

Kulinárium

článek v časopise Květy
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1wNtjQPCORK0kerXvZWxgpMZnnn4V0jE-/view

PEČTE NA PEČENÍ, DEJTE SI VAJEČŇÁK!

článek v časopisu Esprit

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1qaSDscH6VOyFqFLgZaIdmQf_eTw1LUH3/view

Kolébka fusion kuchyně

článek v časopise Gurmet

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1MPsHkat4BZkBCQdtXpbxveTEhWHv7ayD/view

Na Západě domácnosti utratí za krabičková jídla až 30 % měsíčních výdajů. Jejich popularita roste i v Česku

doručování jídla

Hotová jídla na doma už dávno nejsou jen lančmíty v konzervě nebo lasagně do mikrovlnné trouby. Sáhnout můžete i po pokrmech od kulinářských profíků. Balená jídla, která stačí pouze ohřát v mikrovlnné troubě nebo v rendlíku, nejspíš mnozí nepovažují za vrchol gastronomie. Jenže některé dny není zbytí – času je málo, únava je velká a Na Západě domácnosti utratí za krabičková jídla až 30 % měsíčních výdajů. Jejich popularita roste i v Česku

Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Kluci z Together

Pořád stejní šéfové, stále stejné recepty na nejprodávanější položky – a čím dál plnější stoly. Vinohradský podnik Bruxx vyrostl do gastronomické instituce a jeho dva klíčoví muži se ohlížejí za první desetiletkou, v níž se dostali až na čtyři tuny uvařených slávek za měsíc. Vánoce jako svátky klidu a míru? Ne tady. Tady jsou zasvěceny ruchu Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Na síti

článek v časopisu Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1FjnuJPE9Ge9Di40HMWSsz9RkaorsJcee/view

Apetit koktejl – Souboj na talíři live

článek v časopisu Apetit

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1jSzaSYMluo_qeoDti1rupUaf0I7KuA3K/view

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.