Sia

Exotická exploze chutí

článek v časopisu Gurmet

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/11aJyhaN89UeLh29tu-a1oxEAhWQZcrI6/view

Masaryčkou to nekončí: Penta kupuje nádraží na Florenci, přestaví další část Prahy. Jaké má plány?

vizualizace budov na Florenci

Společnost Penta Společnost Penta se před lety usadila v pražské ulici Na Florenci. Vystavěla tam Florentinum, kde vznikly i kanceláře firmy. Teď se developer přestěhoval do své čerstvě hotové chlouby: Masaryčky od Zahy Hadid. Když se ze střechy rozhlédnete po okolí, zjistíte, že společnost už je doma nejen v těchto budovách. A rozpínat se chce Masaryčkou to nekončí: Penta kupuje nádraží na Florenci, přestaví další část Prahy. Jaké má plány?

Sia Taste: Nudle a noky

asijské nudle

Udon, tsukamen a korejské batátové nudle. Tak přesně z těchto tří neskutečně dlouhých krasavic si budete moci v Sia vybrat. ZAČÁTEK:25. 10. 23 KONEC:30. 10. 23 ČAS:18:00 – 23:59 KATEGORIE:gastro|restaurace Udon, tsukamen a korejské batátové nudle. Tak přesně z těchto tří jedinečně tenkých, tvarově dokonalých a neskutečně dlouhých krasavic si budete moci 24. – 31. Sia Taste: Nudle a noky

Tajemná kachna čínské chuti

článek v časopise Gurmet

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1C17ntiq6QO2ghwmUu6Y7aalpy9E7pYJ9/view

Tajemná kachna čínské chuti – rubrika obsah

článek v časopisu Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1W6HBDO7E6je0PAscm1kUzIp4nU_NUVSV/view

Je libo kung-pao? – rubrika Editorial

článek v časopisu Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1kTzBuPYjsM2f4Ryu04bNYQVm0zqpzQRP/view

Osvojte si tajné triky profesionálních kuchařů a staňte se mistrem domácí kuchyně

SLEČNA VAŘÍCÍ V KUCHYYNI

Už žádné „takové to domácí vaření“… Postavte se k plotně jako profesionál a naučte se vařit prověřeným způsobem, který obstojí i v profi kuchyni. Prozradíme vám triky, které z vás udělají domácího šéfkuchaře! Práce v profesionální kuchyni je extrémně náročná, jde o rychlost, preciznost a skloubení mnoha činností tak, aby host dostal na stůl perfektní Osvojte si tajné triky profesionálních kuchařů a staňte se mistrem domácí kuchyně

Dopřejte si nejlepší speciality. Mezinárodní den kuchařů přímo vybízí k jejich vyzkoušení

jídlo naservírované na stole

Mezinárodní den kuchařů, který připadá na 20. října, přináší jedinečnou příležitost poznat kuchařské umění mistrů svého oboru. Každý tak má možnost ocenit ty nejlepší speciality, které by si třeba běžně nedal a zažít nepoznané. Svátek je oslavou práce kuchařů, uznáním jejich profesionality a umu. Každoročně připadá na 20. října, a to již od roku 2004, Dopřejte si nejlepší speciality. Mezinárodní den kuchařů přímo vybízí k jejich vyzkoušení

Dopřejte si nejlepší speciality. Mezinárodní den kuchařů přímo vybízí k jejich vyzkoušení

jídlo naservírované na stole

Mezinárodní den kuchařů, který připadá na 20. října, přináší jedinečnou příležitost poznat kuchařské umění mistrů svého oboru. Každý tak má možnost ocenit ty nejlepší speciality, které by si třeba běžně nedal a zažít nepoznané. Svátek je oslavou práce kuchařů, uznáním jejich profesionality a umu. Každoročně připadá na 20. října, a to již od roku 2004, Dopřejte si nejlepší speciality. Mezinárodní den kuchařů přímo vybízí k jejich vyzkoušení

Veganské kung pao se zeleninou a rýží

Veganské kung pao se zeleninou a rýží

Pokud se snažíte ve své stravě omezovat potraviny živočišného původu, pomáháte tím nejen svému zdraví, ale i planetě. Alespoň občas do jídelníčku zařadit jiné suroviny, které výživově dokážou nahradit maso, může být i osvěžující. Zkuste třeba bleskovou večeři se seitanem či tofu, která se inspirovala v asijské kuchyni. Suroviny seitan (nebo pevné tofu) 2 balíčky plnotučná Veganské kung pao se zeleninou a rýží

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.