Sia

Čínské smažené nudle chow mein s hovězím masem a zeleninou

čínské nudle chow mein

Chow mein je klasický čínský nudlový pokrm se zeleninou či masem. Každá rodina si ho však připravuje podle sebe, takže stačí dodržet způsob vaření a smažení a ingredience už můžete variovat podle své chuti, sezony či stavu zásob. Základ hovězí maso (nízký roštěnec nebo svíčková) 300 g nudle (čerstvé, středně tlusté, vaječné) 300 g zelí pak choi 170 g arašídový Čínské smažené nudle chow mein s hovězím masem a zeleninou

Šéfkuchaři festivalu Souboj na talíři LIVE si zahráli hokej s Poborským, Haškem a Kukou

Sigi team

V pondělí se v O2 areně odehrál nezvyklý hokejový souboj. Na jedné straně stál Sigi team s řadou bývalých fotbalistů pod vedením Horsta Siegla a na druhé straně se představili čeští šéfkuchaři, včetně známých jmen z televizních pořadů jako MasterChef Česko, Souboj restaurací nebo Pohlreichův souboj restaurací. Vše se odehrálo na propagaci festivalu Souboj na Šéfkuchaři festivalu Souboj na talíři LIVE si zahráli hokej s Poborským, Haškem a Kukou

Poznejte 5 tradičních odrůd vína, kterým se v Čechách a na Moravě daří nejlépe. S čím je ideálně kombinovat?

hroznové víno v sadu

Odměňujete se víkendem na jižní Moravě nebo ve vinařských Čechách, kde si můžete dopřát svěží víno z místního vinařství? Případně máte svůj večerní rituál se sklenkou našeho vína? A pochutnáváte si spíše na módních výstřelcích, nebo sázíte na klasiku tradičních odrůd, z kterých však naši šikovní vinaři dokážou vytvořit trendy zázraky? Nejste si jisti, které Poznejte 5 tradičních odrůd vína, kterým se v Čechách a na Moravě daří nejlépe. S čím je ideálně kombinovat?

Tři mušketýři

tři mušketýři kuchaři ze známých restaurací

Tak dlouho je štvalo, že místo čerstvých japonských nudlí všude narážejí na polotovary, až si založili vlastní výrobnu. Parta přátel dovezla technologii z Japonska a zaplnila nejen díru na trhu, ale také dala práci lidem s handicapem. V malé výrobně nudlí, která sídlí v zázemí restaurace Jam&Co v pražských Vršovicích, je rušno. Dva pracovníci obsluhují velký stroj a Tři mušketýři

Talířoví architekti

článek časopis Amazing
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1NWuDe5aiU6CV80NzIhFbbZ9KNmDyPD5u/view

Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase

polévka z hub

Září je měsíc gastro festivalů. Spojuje je hodně návštěvníků a málo místa a klidu si vše pořádně vychutnat. Pokud chcete vyzkoušet něco netradičního či méně častého a přitom posedět v příjemném a klidném prostředí, zajděte v druhé polovině září do některého (nebo do všech) z podniků gastroaliance Together. A můžete si předem hodit kostkou, zda Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase

Nejpopulárnějším startupem letoška se stalo Qerko. Mění způsob, jak platíme v restauracích

Lukáš Kováč

Pojem QR kód za poslední roky v Česku zdomácněl. Usídlil se však především na dokladech a u vyúčtování služeb, případně u některých webových projektů. Startup Qerko jeho možnosti pojímá úplně jinak. Malou destičku s QR kódem usadil na stoly v restauracích a lidem, kteří tam chodí, nabídl do mobilů jednoduchou aplikaci. Takovou, díky které nemusejí Nejpopulárnějším startupem letoška se stalo Qerko. Mění způsob, jak platíme v restauracích

Byl by hřích kazit skvělé maso bídnou bramborou

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1lyZw0MXQqVFpkXcnGK3Rm5WGQ5H6fhow/view

Krkonoše nejsou jen Sněžka. Ale také španělská paella, stařené steaky a čerstvé mořské ryby

Šéfkuchař Robert Loos ukáže v Peci své umění už zítra. Šéfkuchař Robert Loos ukáže v Peci své umění už zítra

Už jste viděli rybu přes celý stůl? A víte, jak chutná to nejčerstvější sashimi? Přijedete-li v létě do Pece pod Sněžkou, můžete to zažít. Od začátku roku zde totiž pracuje i uznávaný šéfkuchař Robert Loos, který nyní zakotvil v restauraci Aparthotelu Svatý Vavřinec. A připravil pro hosty originální gastrofestival. Do pražské restaurace La Rotonde nacházející Krkonoše nejsou jen Sněžka. Ale také španělská paella, stařené steaky a čerstvé mořské ryby

Šéfkuchaři a kluci v akci. V létě v Peci

novinový článek v novinách Metru
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1Qf5fe74_n5nFqcUwJ0vGaaUi1Ov9Q6BN/view
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.