Sia

Osvojte si tajné triky profesionálních kuchařů a staňte se mistrem domácí kuchyně

SLEČNA VAŘÍCÍ V KUCHYYNI

Už žádné „takové to domácí vaření“… Postavte se k plotně jako profesionál a naučte se vařit prověřeným způsobem, který obstojí i v profi kuchyni. Prozradíme vám triky, které z vás udělají domácího šéfkuchaře! Práce v profesionální kuchyni je extrémně náročná, jde o rychlost, preciznost a skloubení mnoha činností tak, aby host dostal na stůl perfektní Osvojte si tajné triky profesionálních kuchařů a staňte se mistrem domácí kuchyně

Dopřejte si nejlepší speciality. Mezinárodní den kuchařů přímo vybízí k jejich vyzkoušení

jídlo naservírované na stole

Mezinárodní den kuchařů, který připadá na 20. října, přináší jedinečnou příležitost poznat kuchařské umění mistrů svého oboru. Každý tak má možnost ocenit ty nejlepší speciality, které by si třeba běžně nedal a zažít nepoznané. Svátek je oslavou práce kuchařů, uznáním jejich profesionality a umu. Každoročně připadá na 20. října, a to již od roku 2004, Dopřejte si nejlepší speciality. Mezinárodní den kuchařů přímo vybízí k jejich vyzkoušení

Dopřejte si nejlepší speciality. Mezinárodní den kuchařů přímo vybízí k jejich vyzkoušení

jídlo naservírované na stole

Mezinárodní den kuchařů, který připadá na 20. října, přináší jedinečnou příležitost poznat kuchařské umění mistrů svého oboru. Každý tak má možnost ocenit ty nejlepší speciality, které by si třeba běžně nedal a zažít nepoznané. Svátek je oslavou práce kuchařů, uznáním jejich profesionality a umu. Každoročně připadá na 20. října, a to již od roku 2004, Dopřejte si nejlepší speciality. Mezinárodní den kuchařů přímo vybízí k jejich vyzkoušení

Veganské kung pao se zeleninou a rýží

Veganské kung pao se zeleninou a rýží

Pokud se snažíte ve své stravě omezovat potraviny živočišného původu, pomáháte tím nejen svému zdraví, ale i planetě. Alespoň občas do jídelníčku zařadit jiné suroviny, které výživově dokážou nahradit maso, může být i osvěžující. Zkuste třeba bleskovou večeři se seitanem či tofu, která se inspirovala v asijské kuchyni. Suroviny seitan (nebo pevné tofu) 2 balíčky plnotučná Veganské kung pao se zeleninou a rýží

Čínské smažené nudle chow mein s hovězím masem a zeleninou

čínské nudle chow mein

Chow mein je klasický čínský nudlový pokrm se zeleninou či masem. Každá rodina si ho však připravuje podle sebe, takže stačí dodržet způsob vaření a smažení a ingredience už můžete variovat podle své chuti, sezony či stavu zásob. Základ hovězí maso (nízký roštěnec nebo svíčková) 300 g nudle (čerstvé, středně tlusté, vaječné) 300 g zelí pak choi 170 g arašídový Čínské smažené nudle chow mein s hovězím masem a zeleninou

Šéfkuchaři festivalu Souboj na talíři LIVE si zahráli hokej s Poborským, Haškem a Kukou

Sigi team

V pondělí se v O2 areně odehrál nezvyklý hokejový souboj. Na jedné straně stál Sigi team s řadou bývalých fotbalistů pod vedením Horsta Siegla a na druhé straně se představili čeští šéfkuchaři, včetně známých jmen z televizních pořadů jako MasterChef Česko, Souboj restaurací nebo Pohlreichův souboj restaurací. Vše se odehrálo na propagaci festivalu Souboj na Šéfkuchaři festivalu Souboj na talíři LIVE si zahráli hokej s Poborským, Haškem a Kukou

Poznejte 5 tradičních odrůd vína, kterým se v Čechách a na Moravě daří nejlépe. S čím je ideálně kombinovat?

hroznové víno v sadu

Odměňujete se víkendem na jižní Moravě nebo ve vinařských Čechách, kde si můžete dopřát svěží víno z místního vinařství? Případně máte svůj večerní rituál se sklenkou našeho vína? A pochutnáváte si spíše na módních výstřelcích, nebo sázíte na klasiku tradičních odrůd, z kterých však naši šikovní vinaři dokážou vytvořit trendy zázraky? Nejste si jisti, které Poznejte 5 tradičních odrůd vína, kterým se v Čechách a na Moravě daří nejlépe. S čím je ideálně kombinovat?

Tři mušketýři

tři mušketýři kuchaři ze známých restaurací

Tak dlouho je štvalo, že místo čerstvých japonských nudlí všude narážejí na polotovary, až si založili vlastní výrobnu. Parta přátel dovezla technologii z Japonska a zaplnila nejen díru na trhu, ale také dala práci lidem s handicapem. V malé výrobně nudlí, která sídlí v zázemí restaurace Jam&Co v pražských Vršovicích, je rušno. Dva pracovníci obsluhují velký stroj a Tři mušketýři

Talířoví architekti

článek časopis Amazing
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1NWuDe5aiU6CV80NzIhFbbZ9KNmDyPD5u/view

Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase

polévka z hub

Září je měsíc gastro festivalů. Spojuje je hodně návštěvníků a málo místa a klidu si vše pořádně vychutnat. Pokud chcete vyzkoušet něco netradičního či méně častého a přitom posedět v příjemném a klidném prostředí, zajděte v druhé polovině září do některého (nebo do všech) z podniků gastroaliance Together. A můžete si předem hodit kostkou, zda Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.