Sisters

Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Kluci z Together

Pořád stejní šéfové, stále stejné recepty na nejprodávanější položky – a čím dál plnější stoly. Vinohradský podnik Bruxx vyrostl do gastronomické instituce a jeho dva klíčoví muži se ohlížejí za první desetiletkou, v níž se dostali až na čtyři tuny uvařených slávek za měsíc. Vánoce jako svátky klidu a míru? Ne tady. Tady jsou zasvěceny ruchu Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Venku chutná lépe

kuchyňská linka

V jarním vydání Quartieru jsme vás zavedli do světa gastrohrátek s New Visit. Nyní, když zima přináší klidnější atmosféru, chceme vás blíže seznámit s trendem venkovního vaření, zejména s konceptem venkovních kuchyní, kterým vás provede Miroslav Jiránek z New Visit, abyste byli naladěni a hlavně připraveni na nadcházející sezónu. Dodavatel venkovních kuchyní – společnost New Visit svému řemeslu rozumí dokonale, ostatně Venku chutná lépe

Únorová kulinářská cesta Prahou

jídlo na stole

Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. Únorová kulinářská cesta Prahou

Měsíc šéfkuchařů nabídne pokrmy, které si už jindy v Praze nedáte

kuchaři z Together

Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. Grilovaná Měsíc šéfkuchařů nabídne pokrmy, které si už jindy v Praze nedáte

Silvestrovským pomazánkám sedne nejen česnek, ale i ryby, maso a ovoce

chlebíčky na stole

Jednohubky a chlebíčky. Tradiční klasika, která nesmí chybět na žádné party. Dají se připravit na nesčetně mnoho způsobů a kreativitě se u nich meze nekladou. Tu pozměníte pomazánku, tu si pohrajete se zdobením a máte pohoštění hotové. A protože co nevidět bude silvestr, jistě se budou hodit tipy na pomazánky, které zaručeně zabodují. Poslední den Silvestrovským pomazánkám sedne nejen česnek, ale i ryby, maso a ovoce

Co si ještě přát?

článek v časopise Reportér magazín
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/12c13jcn8SuHxcVst1oSHkLet3dp-DbRO/view

Co ještě Ježíšek stihne? Tipy na nejlepší dárky na poslední chvíli

bonboniéra

Pokud patříte mezi ty, co při zapalování první adventní svíčky každoročně žasnou, že Vánoce už jsou překvapivě zase tady, máme dobrou zprávu. Není potřeba se stresovat. Projděte si tipy na ty nejlepší dárky, které maximálně potěší – a zároveň je ještě teď seženete. Pro ty, co to s udržitelností myslí vážně Minimalistická kolekce REVOLVER od Co ještě Ježíšek stihne? Tipy na nejlepší dárky na poslední chvíli

Jak se mění chlebíčky. Roste obliba těch zdravějších, jsou sezónní i estetické

chlebíčky

Všichni ten lahůdkářský evergreen známe. Veka, domácí pomazánka a nahoře tradiční surovina jako šunka, vajíčko nebo sýr. V Bistru Sisters sice najdete i tuhle „klasiku“, především ale originální a moderní pojetí obložených chlebíčků, které odráží současné gastronomické trendy. Rozpovídala se o nich Kateřina Čížková, manažerka podniku. V čem se Bistro Sisters odlišuje od jiných lahůdkářství? V Sisters si zakládáme na tom, Jak se mění chlebíčky. Roste obliba těch zdravějších, jsou sezónní i estetické

Gastro trendy se nevyhýbají ani obloženým chlebíčkům

chlebíčky

Vepřová panenka s karamelizovanou cibulkou, husí prso se zelím a povidly nebo roastbeef. Zní vám to spíše jako hlavní jídlo? Věřte, nebo nevěřte, jedná se o druhy obložených chlebíčků. Ty tam jsou časy, kdy se do lahůdkářství chodilo pouze na chlebíček s bramborovým salátem, šunkou, vajíčkem a nakládanou okurkou nakrájenou do vějířku. Vedle originálních variant jsou dnes Gastro trendy se nevyhýbají ani obloženým chlebíčkům

Inzerce

článek v novinám MF
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1kRrsq8FzMWXQmzuKM4nd7ejItkg5FYEV/view
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.