Vinohradský Parlament

PEČTE NA PEČENÍ, DEJTE SI VAJEČŇÁK!

článek v časopisu Esprit

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1qaSDscH6VOyFqFLgZaIdmQf_eTw1LUH3/view

Forbes Coctail

forbes coctail

Jak slaví Velikonoce jedna z nejateističtějších zemí světa? Kromě malování vajíček, pomlázky nebo útěků z města, si k tradici můžete najít cestu skrz skvělé jídlo. Ve Vinohradském parlamentu na vás čeká pražský kynutý knedlík plněný pečeným telecím žebrem a medvědím česnekem, v Bruxxu zase zelený nepasterizovaný ležák, v Kuchyni na Hradě mají celé zeleno-vaječné menu, Forbes Coctail

Rekonstrukce Šlechtovky za půl miliardy? Pospíšil viní předchůdkyni. „Rok jste na to nešáhl,“ zní v odpověď

rekonstrukce Šlechtovky
ZDROJ: https://www.blesk.cz/galerie/regiony-praha-praha-zpravy/1309886/rekonstrukce-slechtovky-za-pul-miliardy-pospisil-vini-predchudkyni-rok-jste-na-to-nesahl-zni-v-odpoved?foto=39

Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Kluci z Together

Pořád stejní šéfové, stále stejné recepty na nejprodávanější položky – a čím dál plnější stoly. Vinohradský podnik Bruxx vyrostl do gastronomické instituce a jeho dva klíčoví muži se ohlížejí za první desetiletkou, v níž se dostali až na čtyři tuny uvařených slávek za měsíc. Vánoce jako svátky klidu a míru? Ne tady. Tady jsou zasvěceny ruchu Když má radost podobu slávek a hranolek. Bruxxu bude deset let

Venku chutná lépe

kuchyňská linka

V jarním vydání Quartieru jsme vás zavedli do světa gastrohrátek s New Visit. Nyní, když zima přináší klidnější atmosféru, chceme vás blíže seznámit s trendem venkovního vaření, zejména s konceptem venkovních kuchyní, kterým vás provede Miroslav Jiránek z New Visit, abyste byli naladěni a hlavně připraveni na nadcházející sezónu. Dodavatel venkovních kuchyní – společnost New Visit svému řemeslu rozumí dokonale, ostatně Venku chutná lépe

Vůně zabijačky zaplaví ulice v centru Prahy

jitrničky

Jitrnice, krvavé jelito, prejt, ovarové koleno, škvarky nebo prdelačka. To jsou všechno pochutiny, které neodmyslitelně patří k tradiční české zabijačce. A abyste si ji dosyta užili, nemusíte jezdit ani na vesnici. Stačí zajít od 18. do 21. ledna do Vinohradského Parlamentu, kde mají zabijačkové hody. Tradiční pokrmy v moderním pojetí si budete moci vychutnat v pohodlí restaurace nebo Vůně zabijačky zaplaví ulice v centru Prahy

Kde se nejlépe najíte? Soutěž o nejoblíbenější podnik jde do finále

lidé v restauraci

Po krátkém zimním spánku se probudila i největší česká gastronomická anketa – Gastro podnik roku 2023. Tato prestižní soutěž už zná své finalisty, kteří se utkají o titul nejoblíbenějšího gastro podniku v Česku. Co dělá tuto akci obzvlášť jedinečnou? Především to, že o vítězi rozhodnou preference běžných lidí, hostů gastro provozoven, nikoliv názory odborné poroty Kde se nejlépe najíte? Soutěž o nejoblíbenější podnik jde do finále

Na Štědrý den do hospody? Smůla

jídlo z restaurace

Oslavy Vánoc se často pojí s dobrým jídlem a pitím. Ne každý se ale do vyčerpávajících příprav hrnout chce, nebo může. Volí tak například návštěvu restaurace, kde si štědrovečerní hostinu vychutná bez práce. Letos však bude spoustu restaurací zavřených a míst, kde vánoční menu nabízejí, tak nebude mnoho. Smažený kapr, kuřecí řízek, rybí polévka, bramborový salát, vánočka… Seznam potřebných položek a nutných příprav na vánoční Na Štědrý den do hospody? Smůla

‘Rezervace přes Google‘ zjednodušují zákazníkům a restauracím vytvoření rezervace

foto online prohlížeče

Google nebo Google Mapy Stále více zákazníků hledá restauraci prostřednictvím vyhledávače Google nebo v Google Mapách. Protože žijeme ve zrychleném světě, Google aktivně podporuje nejenom funkci vyhledávání, ale zároveň možnost vytvořit si rezervaci. Díky tomu jsou restaurace snadněji dostupné a mohou tak oslovit více nových hostů. Google, ve spolupráci s největším poskytovatelem rezervačního systému pro ‘Rezervace přes Google‘ zjednodušují zákazníkům a restauracím vytvoření rezervace

Šneci jako české tradiční vánoční jídlo: Rettigová je dělala s křenem, dnes je můžete mít s kerblíkem i šunkou

naservírované šneci

Už vás nebaví každý rok stát frontu na kapra? Tak ho nechte plavat a místo něj si na Štědrý den dopřejte šneky. Možná to nevíte, ale šneci jsou tradiční české postní jídlo, které se na vánoční stůl skvěle hodí. Díky tomu, že jeho maso je velice dietní, nebudete mít ani výčitky svědomí, že si dáte Šneci jako české tradiční vánoční jídlo: Rettigová je dělala s křenem, dnes je můžete mít s kerblíkem i šunkou

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.