Bruxx

Tipy na podzimní gastroakce: zvěřinové hody, chobotnice, svatomartinské slavnosti nebo světově známý festival

Máte po ruce kalendář a plánujete si podzimní program? Pak jistě oceníte naše čtyři tipy na famózní gastroakce, které se konají v říjnu a listopadu. Pochutnáte si na zvěřině, plodech moře, skvělém vínu i specialitách světového formátu. Tak čtěte dál! Zvěřinové hody v Hospodě Na Spilce Kanec se šípkovou, nebo se zelím? Známé dilema, které Tipy na podzimní gastroakce: zvěřinové hody, chobotnice, svatomartinské slavnosti nebo světově známý festival

Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase

polévka z hub

Září je měsíc gastro festivalů. Spojuje je hodně návštěvníků a málo místa a klidu si vše pořádně vychutnat. Pokud chcete vyzkoušet něco netradičního či méně častého a přitom posedět v příjemném a klidném prostředí, zajděte v druhé polovině září do některého (nebo do všech) z podniků gastroaliance Together. A můžete si předem hodit kostkou, zda Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase

Mistři profi kuchyní

interiér kuchyně

„Přání kuchařů a jejich následná řešení jsou pro nás univerzitou a pro naše přístroje inovacemi,“ říkají v INTERGAST. Kuchaři, kteří v mládí vyrazili na zkušenou do světa. A tam viděli špičkové profesionální kuchyně v alpských hotelích a německých jídelnách. „Rozhodli jsme se, že tento profistandard si zaslouží stejně tak i naši kolegové v Čechách. A poháněni Mistři profi kuchyní

Bruxx se po tři dny zaměří na carpaccio a tatarák

Pražská restaurace Bruxx bude mít po tři dny v nabídce několik variací na dva oblíbené pokrmy ze syrového masa. Prostor v nich kromě hovězího a telecího dostanou také ryby a dary moře a doprovod jim obstará domácí venkovský chléb přímo z restaurační pekárny. Speciální menu Speciální menu, které sestavil sous chef Oldřich Matoušek, se bude v Bruxxu podávat pouze od středy 16. do pátku Bruxx se po tři dny zaměří na carpaccio a tatarák

Nejpopulárnějším startupem letoška se stalo Qerko. Mění způsob, jak platíme v restauracích

Lukáš Kováč

Pojem QR kód za poslední roky v Česku zdomácněl. Usídlil se však především na dokladech a u vyúčtování služeb, případně u některých webových projektů. Startup Qerko jeho možnosti pojímá úplně jinak. Malou destičku s QR kódem usadil na stoly v restauracích a lidem, kteří tam chodí, nabídl do mobilů jednoduchou aplikaci. Takovou, díky které nemusejí Nejpopulárnějším startupem letoška se stalo Qerko. Mění způsob, jak platíme v restauracích

Husí hody v Praze: Kde si pochutnat na svatomartinském menu

knedlíky s husou a zelím

Opět nastal čas svatomartinských hus. Dozlatova upečených, s křupavou kůrčičkou a masem, co se rozplývá na jazyku. Svatomartinský víkend odstartuje v pátek 10. listopadu a pražské restaurace se předhánějí s jídelními lístky, kde hraje husa všech podob a chutí hlavní roli. Dáte přednost tradici, nebo hravému street stylu? Husa s rodokmenem V Lokálech se letos bude podávat čerstvá, nemražená husa z Farmy Tůmovi v Nestanicích. Manželé Tůmovi Husí hody v Praze: Kde si pochutnat na svatomartinském menu

Kde jedí Forbesáci?

článek v časopisu Forbes

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1KjFTz_ZFx1JNIYvf9DZZElTu5842eAyl/view

Stačí jedno kousnutí a zamilujete se. Cukrář Skála rozdává lásku na talíři

dezert a kremrole

Lukáš Skála je mistrem ve svém oboru. Jeho zákusky můžete ochutnat na několika místech v Praze. Avšak nyní máte skvělou příležitost si je vychutnat na jednom místě. Lukáš totiž bude jedním z hostů festivalu Souboj na talíři LIVE. Cukrárna poprvé otevřela své dveře v roce 2017 ve Šporkovském paláci. Cílem bylo přiblížit to nejsladší řemeslo Stačí jedno kousnutí a zamilujete se. Cukrář Skála rozdává lásku na talíři

Podniky aliance Together vnáší do chřestové sezóny jarní svěžest

Zelený, bílý, nebo fialový? Ať už dáváte přednost kterémukoli, na jaře by neměl chřest na vašem talíři chybět. Na naše zdraví má totiž blahodárné účinky. Připravit si ho můžete doma, nebo využijte nabídky podniků Together, které v květnu připravily speciální chřestové menu. Těšit se můžete jak na mořské šneky či halibuta, tvarohové knedlíky s chřestovým ragú, Podniky aliance Together vnáší do chřestové sezóny jarní svěžest

Fine dining i jídlo do ruky. Kde v Praze oslavit den dětí?

hot dogy na talířy

Neomezujte se pouze na cukrárny. Dětské hosty a jejich potřeby vnímá i řada renomovaných pražských restauratérů a kavárníků. Kam se tedy bez obav z káravých pohledů a pasivně agresivního jednání vydat, aby si společné stolování užilo hned několik generací naráz? Café Savoy, Vítězná 5, Praha 5 Rezervace sem je nutná, ale za trochu námahy s plánováním návštěva rozhodně stojí. V restauraci vídeňského stylu Fine dining i jídlo do ruky. Kde v Praze oslavit den dětí?

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.