Den otců: 7 tipů na originální dárky pro tatínky

Den otců, jehož kořeny sahají do počátku 20. století, u nás zatím sice nemá tak silnou tradici jako v jiných zemích, minimálně je to ale další důvod k oslavě a hezká příležitost, jak potěšit vašeho tatínka. A protože vymýšlení dárků pro muže není zrovna procházka růžovým sadem, vymysleli jsme to za vás. Přinášíme xx tipů na originální dárky, které váš tatínek ještě nedostal.

Revoluční boxerky

Zdají se vám jako nudný dárek? Nejsou trenky jako trenky. Speciální boxerky jsou revolucí ve spodním prádle. Hodí se pro sport i běžné nošení a díky speciálnímu střihu a materiálu umožní tatínkům cítit se pohodlně celý den. Speciální všitá kapsička funguje jako ochranná bariéra a fixuje pánské přirození na jednom místě, lehce odtažené od těla. Zamezuje tak tření, umožňuje maximální prodyšnost, udržuje optimální teplotu a zamezuje hygienickým problémům. Cena: 995 Kč

Řemeslný cider

Kvalitní alkohol je vždycky dobrý nápad. Potěšte letos tatínka netradičním nápojem a dejte mu nahlédnout pod pokličku řemeslných ciderů, které jsou bez aromat, barviv, konzervantů i přidaných sladidel. 100% přírodní 13ka od F.H.Prager vládne silnou a ostrou chutí kvasu a rozhodně není pro každého. Poctivé cidery v dárkovém balení jsou k mání i v unikátní nealkoholické variantě. Cena: 42 Kč

Manifest – to nejlepší s Wolfenbüttelu

MANIFEST je to nejlepší z Wolfenbüttelu. První superprémiový Jägermeister, který představuje zcela novou kategorii luxusních lihovin. Definovaný intenzivní chutí tří nejdražších bylin světa. Šafránu, kardamomu a vanilky. Zrající v malých sudech z německého dubu. Posílený dvaapůlkrát větším objemem bylinné směsi oproti základnímu spiritusu. Pětkrát macerovaný, hluboce dřevitý a dokonale hořký „meisterštyk“ německé preciznosti s typickými tóny stařených rumů.

Gurmánský zážitek v Bruxxu

Je váš tatínek gurmán? Rád poznává nové chutě a nevšední suroviny v ještě nevšednějších chuťových kombinacích? Pak ho vezměte do belgické brasserie Bruxx na speciální menu zaměřené na šneky, žáby a raky, které budou v Bruxxu podávat které od 14. do 20. června. Přijďte si společně pochutnat na šnečích raviolách s omáčkou zingara, šnecích v briošce s liščím ragú, žabích stehýnkách s belgickou vaflí či racích s kalamáry.

krásně naservírované jídlo v restauraci Bruxx

Elektrokolo pro zdraví i čistější svět

Pokud chcete svého tatínka opravdu potěšit a zároveň udělat něco pro jeho zdraví i naši planetu, obdarujte ho elektrokolem. Ježdění na elektrokolech všeobecně zmenšuje dopravní zácpy, hluk i množství výfukových plynů. Při výběru sáhněte po e-kole s chytrými komponenty od společnosti Bosch eBike Systems. Díky super výkonnému motoru vždy dostane tolik elektropodpory, kolik právě potřebuje. S mokrem, pískem, drolivým i sypkým povrchem si pak hravě poradí systém ABS!

Přilba pro bezpečnou jízdu

Přilba POC OMNE ULTRA MIPS je vybavena řadou vnějších upevňovacích bodů. Které umožňují individualizaci a zlepšují funkčnost mimo kolo. Přilba je ideální pro dobrodružství na kole, je výborně odvětraná, má EPS výstelku pro ochranu při nárazu a PC skořepinu pro pevnost a stabilitu. Technologie Mips Integra plynule a téměř neviditelně integruje ochranu proti rotačnímu nárazu do přilby. Reflektor RECCO® pomáhá záchranným složkám vás snadněji a rychleji lokalizovat v případě nehody.

Pravý chlapský relax

Relaxační pobyt nemusí být nuda, nad kterou budou akční tátové ohrnovat nos. Na webovém portálu spa.cz můžete vybrat prodloužený víkend nebo i delší pobyt svému drahému muži na míru – a také tak, aby společná aktivita bavila vás oba. Na své si přijdou milovníci golfu, nadšení degustátoři výborného jídla i zapřisáhlí pivaři. Přehled tipů na akční dovolenou pro každou věkovou kategorii najdete zde. Pokud si nejste jistá, co udělá největší radost, využijte nabídku voucherů.

ZDROJ: https://zena-in.cz/clanek/den-otcu-7-tipu-na-originalni-darky-pro-tatinky

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.