„Jediná pravá láska je láska k jídlu“ alespoň takhle to máme my! A protože nás neustále baví objevovat nové chutě, bistra a restaurace, je pro nás jídlo skutečným zážitkem. Takže kam se vydat? Jestli vás honí mlsná, je pražská cukrářská továrna Cukrář Skála v uličce sv. Huberta, přesně to pravé. Smlsnete si na klasice v tak trochu jiném, moderním vzhledu i na experimentálních chutí. Práci Lukáše Skály si zamilujete od prvního kousnutí.
A hned vedle máte rovnou druhý gastro-ráj, asijskou restauraci Sia. Od prvního pohledu vás dostane jedinečný prostor s exotickou poetiku asijských tržišť. A co nám tak chutnalo a na co se vracíme? Pekingská kachna! Složitá příprava jednoho z nejslavnějších čínských receptů trvá dva dny. Jako sladkou tečku si dejte zmrzlinu z tonka fazolí, která má specifickou nasládlou chuť.
Prozradíme vám jedno sladké tajemství, za nedlouho se na Národní třídě otevře už druhé zmrzlinové bistro Creme de la Creme s tou nejlepší zmrzlinou ve městě, která se dostala i do mnoha průvodců! Tak se těšte!
Categories: Cukrář Skála, Sia restaurant