Potrefená Husa Pardubice

Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Vyhlídkový lesopark Hlídka na Stráži

Velký pátek, ale i Velikonoční pondělí jsou státní svátky, a to znamená i prodloužený víkend. Přinášíme několik tipů, kam vyrazit na výlet, kde si pochutnat na velikonočním menu a čím si udělat na svátky radost.    Pochutejte si na velikonočních specialitách Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, která pod taktovkou šéfkuchaře Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Vyhlídkový lesopark Hlídka na Stráži

Velký pátek, ale i Velikonoční pondělí jsou státní svátky, a to znamená i prodloužený víkend. Přinášíme několik tipů, kam vyrazit na výlet, kde si pochutnat na velikonočním menu a čím si udělat na svátky radost.    Pochutejte si na velikonočních specialitách Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Zpříjemněte si jaro velikonočním menu gastroaliance Together

mazanec,, vaječnák, beránek od Skály

Přestože to zatím venku moc na jarní počasí nevypadá, jaro si můžete užít alespoň na talíři. Podniky gastronomické skupiny Together připravily opět nápaditá speciální velikonoční menu, která navodí dokonalou jarní atmosféru. Ať už si zvolíte sladká mámení v podobě beránků, mazanců, velikonočních kraslic, nebo se necháte polapit bramborovými delikatesami, knedlíky přes celý talíř nebo svěžím chlebíčkem Zpříjemněte si jaro velikonočním menu gastroaliance Together

Na poslední chvíli: 10 nejlepších dárků pro NĚJ

vouchery together

Vymyslet skvělý dárek pro muže – ať už je to partner, táta nebo bratr – připomíná každým rokem namáhavé cvičení v kreativitě. Přece jen poukaz do barbershopu nebo peněženku dostal nejpozději loni. O vysmívaných obligátních ponožkách nemluvě. Pokud máte pocit, že letos už nedokážete dát dohromady nic extra, tady je porce nápadů, díky kterým budete Na poslední chvíli: 10 nejlepších dárků pro NĚJ

Na poslední chvíli: 10 nejlepších dárků pro NI

Samozřejmě že existují stálice, které pod stromeček patří, a kdyby z dárkového papíru nevykoukl oblíbený parfém nebo poukaz na nákup krajkového spodního prádla, mohlo by vzniknout nepříjemné mrzení. Pokud si ale právě teď lámete hlavu, čím letos partnerku, mámu či kamarádku překvapit a extrémně potěšit, máme pro vás pár speciálních nápadů. Odpočinek podle vlastního gusta: Na poslední chvíli: 10 nejlepších dárků pro NI

Pečený husí svatomartinský slet v podnicích Together

jídlo naservírované v restauracích Together

Svatý Martin si už pomalu sedlá svou kobylu, aby v pátek 11. listopadu vyrazil mezi lid. Jestli bude bílá a přinese s sebou sněhové vločky, to je zatím ve hvězdách, ale co určitě víme, je, kam si můžete zajít na sváteční pečenou husičku, co tak Martina podle legendy vypekla. A samozřejmě se zelím. A s Pečený husí svatomartinský slet v podnicích Together

Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

David Petřík

Sehnat a zaplatit personál je čím dál těžší. A podle Davida Petříka je pravděpodobné, že za luxusní večeři časem dáme tolik jako v Dánsku. David Petřík se v oboru gastronomie pohybuje téměř tři dekády. Začínal jako kuchař, dnes společně s Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších českých gastroskupin Together. Pod tu v současné době patří Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

Petřík: Gastronomie to ustojí. Bolet to ale bude hlavně vesnické podniky

David Petřík

„Gastronomie má jistou dávku elasticity se přizpůsobit a nevěřím, že by prošla velkou selekcí, i když hlavně vesnické podniky to budou mít přetěžké,“ říká spolumajitel sítě Together David Petřík. Covid jste se snažili porazit i projektem cloudové kuchyně Wewar. Jak se mu daří teď? Abych řekl pravdu, nejsme s projektem úplně spokojeni. Nedaří se nám Petřík: Gastronomie to ustojí. Bolet to ale bude hlavně vesnické podniky

Postačí na polévku stokoruna? Zjistili jsme, za kolik je restaurace nabízejí

číšník s polévkami

Polévka je u nás nejčastěji součástí oběda, ale hosté restaurací si ji mohou dát i kdykoliv během dne. Provedli jsme proto srovnání cen polévek ze stálé nabídky ve vybraných restauracích s tím, že jsme se zaměřili na masové vývary, zeleninové polévky, jako je například česnečka, a gulášové polévky. Posledními jsou ostatní druhy polévek nebo případně polévky z denní nabídky. Tabulky ukazují, Postačí na polévku stokoruna? Zjistili jsme, za kolik je restaurace nabízejí

Vydělají restaurace na nealkoholických nápojích? Víme přesně, kolik si za ně účtují

slečna, který pije nealkoholický nápoj

. NZdražování potravin si nejen při nákupech nelze nevšimnout. Jak jsou na tom nealkoholické nápoje v restauracích ve velkých českých městech? Server Podnikatel.cz provedl na základě zveřejněných nápojových lístků srovnání cen několika nealkoholických nápojů ve vybraných gastronomických podnicích napříč republikou. Jak jsme psali, například v restauraci U Šumavy plánovali zvednout ceny kvůli zdražení energií a cen dodavatelů, a to Vydělají restaurace na nealkoholických nápojích? Víme přesně, kolik si za ně účtují