Foodway Catering

Partneři v Karlových Varech zvou na VR, besedy i jukebox

KVIFF lampy

  Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary zahajuje svůj 58. ročník, jeho partneři lákají na celou řadu aktivací. V pátek 28. června začíná 58. ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Kromě filmů, kterým je festival zasvěcen, doprovodí několikadenní akci i mnohé aktivace jednotlivých partnerů. Představíme je na naší tradiční virtuální procházce. Hotel Thermal V centru dění – v hotelu Thermal a jeho Partneři v Karlových Varech zvou na VR, besedy i jukebox

Foodway Catering spojil síly s Českým olympijským výborem. Exkluzivně zajistí všechny akce

catering

Cateringová společnost Foodway Catering, která je součástí gastroaliance Together, stojí před velikou výzvou. Získala čtyřletý kontrakt na partnerství s Českým olympijským výborem a už se připravuje na největší letošní akci – Olympijský festival 2024 v Mostě. Co si od spolupráce společnost slibuje a co všechno partnerství obnáší, prozradil její manažer Richard Vála. Foodway Catering a Český olympijský výbor (ČOV). Jde Foodway Catering spojil síly s Českým olympijským výborem. Exkluzivně zajistí všechny akce

Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

David Petřík

Na pražskou gastromapu přibude nový ambiciózní podnik pro čtyři sta hostů. „Řekli jsme si, že si ještě jednou vyhrneme rukávy,“ nastiňuje velké plány David Petřík z Together a vysvětluje, proč staví restaurace jako nízkonákladovou leteckou společnost. Bruxx, Sia, Vinohradský parlament, Cukrář Skála, Brambory, Bistro Sisters, ale také silná cateringová síť, mimo jiné pro Pražský hrad. Skupina Together Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Nanuk, edible stones, drink s lanýžovým popcornem nebo drink v sáčku na krevní plazmu. I tak může vypadat welcome drink. Jeho role se rapidně změnila a dnes rozhoduje o tom, zda bude akce úspěšná, či nikoli. Welcome drink toho dokáže hodně. Umí navodit příjemnou atmosféru, získat si účastníky a od začátku je vtáhnout rovnou do dění. Aktuální trendy ukazují, že se z něho Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

David Petřík

Sehnat a zaplatit personál je čím dál těžší. A podle Davida Petříka je pravděpodobné, že za luxusní večeři časem dáme tolik jako v Dánsku. David Petřík se v oboru gastronomie pohybuje téměř tři dekády. Začínal jako kuchař, dnes společně s Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších českých gastroskupin Together. Pod tu v současné době patří Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

Petřík: Gastronomie to ustojí. Bolet to ale bude hlavně vesnické podniky

David Petřík

„Gastronomie má jistou dávku elasticity se přizpůsobit a nevěřím, že by prošla velkou selekcí, i když hlavně vesnické podniky to budou mít přetěžké,“ říká spolumajitel sítě Together David Petřík. Covid jste se snažili porazit i projektem cloudové kuchyně Wewar. Jak se mu daří teď? Abych řekl pravdu, nejsme s projektem úplně spokojeni. Nedaří se nám Petřík: Gastronomie to ustojí. Bolet to ale bude hlavně vesnické podniky

Postačí na polévku stokoruna? Zjistili jsme, za kolik je restaurace nabízejí

číšník s polévkami

Polévka je u nás nejčastěji součástí oběda, ale hosté restaurací si ji mohou dát i kdykoliv během dne. Provedli jsme proto srovnání cen polévek ze stálé nabídky ve vybraných restauracích s tím, že jsme se zaměřili na masové vývary, zeleninové polévky, jako je například česnečka, a gulášové polévky. Posledními jsou ostatní druhy polévek nebo případně polévky z denní nabídky. Tabulky ukazují, Postačí na polévku stokoruna? Zjistili jsme, za kolik je restaurace nabízejí

Vydělají restaurace na nealkoholických nápojích? Víme přesně, kolik si za ně účtují

slečna, který pije nealkoholický nápoj

. NZdražování potravin si nejen při nákupech nelze nevšimnout. Jak jsou na tom nealkoholické nápoje v restauracích ve velkých českých městech? Server Podnikatel.cz provedl na základě zveřejněných nápojových lístků srovnání cen několika nealkoholických nápojů ve vybraných gastronomických podnicích napříč republikou. Jak jsme psali, například v restauraci U Šumavy plánovali zvednout ceny kvůli zdražení energií a cen dodavatelů, a to Vydělají restaurace na nealkoholických nápojích? Víme přesně, kolik si za ně účtují

Dnes bych si nafackoval, jídlo doma a roli onlinu jsem podcenil, říká spolumajitel Together David Petřík

Pětkrát Kasteel Rouge, hromada hranolek, příjemná konverzace a všude kolem život. Nenápadně silné třešňové pivo vždy způsobilo, že cestou domů šlo získat pocit, že je člověk v Bruggách. Takto vypadaly – minimálně mé – návštěvy vyhlášené pražské restaurace Bruxx. A celé to bylo krásné. Podobně to bylo v restauraci Sia, kde jste zase mohli zapomenout, že nejste kdesi v Hongkongu, Dnes bych si nafackoval, jídlo doma a roli onlinu jsem podcenil, říká spolumajitel Together David Petřík

Zabijačkové hody podle skupiny Together

Zabijačkové hody

Znáte pokrmy oblíbené kulinářské zimní akce – tradiční české zabijačky? Zopakujete si je s gastronomickou skupinou Together, která připravila zabijačkové hody a k nim i slovníček typických pochoutek. Ten dali dohromady skvělí šéfkuchaři Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu, Tomáš Kuchyňka z Foodway Cateringu a Petr Břenek z Potrefené Husy v Pardubicích. Jitrnice se připravuje z vařeného vepřového Zabijačkové hody podle skupiny Together

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.