Vinohradský Parlament

Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

slavení den matek

Oslava nejdůležitějších žen našich životů se blíží, tak ji neprošvihněte! Den matek letos připadá na 12. května – je ideální čas vybrat dárek, který vaší mamince vykouzlí úsměv na tváři. Miluje vaše maminka gastronomii? Baví jí zkoušet nové recepty, listuje ráda kuchařskými knihami a užívá si společné chvíle u stolu? Nebo je prostě „jen“ nejlepší kuchařka a chcete jí Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

Chřestové rendez-vous v podnicích Together

chřestové chlebíčky

Špargl, asparagus, hromový kořen či vrabčí tráva. Všechny tyto názvy označují jednu rostlinu, a to chřest. Tato superpotravina a afrodiziakum v jednom by neměla na jaře ve vašem jídelníčku chybět. Pokud chcete vyzkoušet neotřelé chřestové kombinace, vyrazte do podniků gastroaliance Together. Ochutnat budete moct například chřestový mini mac s ragú z kalamár, tvarohové knedlíky s Chřestové rendez-vous v podnicích Together

Vinohrady mají svátek smažáků

článek v časopisu Metro
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/13-_vZyRu2WVBygoFpdlCrNRt9naeBndj/view

Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

David Petřík

Na pražskou gastromapu přibude nový ambiciózní podnik pro čtyři sta hostů. „Řekli jsme si, že si ještě jednou vyhrneme rukávy,“ nastiňuje velké plány David Petřík z Together a vysvětluje, proč staví restaurace jako nízkonákladovou leteckou společnost. Bruxx, Sia, Vinohradský parlament, Cukrář Skála, Brambory, Bistro Sisters, ale také silná cateringová síť, mimo jiné pro Pražský hrad. Skupina Together Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

Nejlepší smažáky v Praze? Na Vinohradech posouvají laťku. Knedlík plněný sýrem i dokonalé syrečky u nás vedou

obalované syrečky

Smažený sýr je jedním z nejoblíbenějších jídel u nás a chutná i cizincům. Mnohé restaurace se předhánějí v tom, kdo bude mít lepší sýr nebo strouhanku. Ve Vinohradském Parlamentu v Praze ale tuhle laťku ještě posunuli a s velkým úspěchem pořádají akci Smažáky. Vypravili jsme se tam, abychom ochutnali klasiku a naprosté smažákové unikáty. Smažák Nejlepší smažáky v Praze? Na Vinohradech posouvají laťku. Knedlík plněný sýrem i dokonalé syrečky u nás vedou

Smažáková pětka ve Vinohradském Parlamentu

smažáky na talíři

Smažený sýr neboli smažák patří u Čechů mezi nejoblíbenější bezmasé pokrmy už desetiletí a v různých variantách se s ním setkáte jak v hospodách či restauracích, tak i asijských bistrech. S obalovaným eidamem nebo hermelínem se potkáte často, ale co takové blaťácké zlato, tvarůžky nebo čedar? Tyto a další méně známé podoby obalovaného smaženého sýra můžete ochutnat v posledním dubnovém Smažáková pětka ve Vinohradském Parlamentu

Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Nanuk, edible stones, drink s lanýžovým popcornem nebo drink v sáčku na krevní plazmu. I tak může vypadat welcome drink. Jeho role se rapidně změnila a dnes rozhoduje o tom, zda bude akce úspěšná, či nikoli. Welcome drink toho dokáže hodně. Umí navodit příjemnou atmosféru, získat si účastníky a od začátku je vtáhnout rovnou do dění. Aktuální trendy ukazují, že se z něho Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Tipy na týden 24. – 30. dubna: Raffael a Edward Hopper ve filmu, Ivan Pinkava a smažák

obrázek k filmu

Filmy, projekce, festivaly: 20. 4. – 30. 4. Dny evropského filmu  Pestrý výběr aktuálních oceňovaných hraných i dokumentárních snímků evropských filmařů nabídne v Praze, Brně a Ostravě festival Dny evropského filmu (DEF). Jubilejní třicátý ročník láká na výrazné debuty i díla slavných režisérů z téměř tří desítek zemí. Basic Instinct / různá kina Do kin se pouze na omezenou dobu vrací Tipy na týden 24. – 30. dubna: Raffael a Edward Hopper ve filmu, Ivan Pinkava a smažák

Smažák 5krát jinak ve Vinohradském Parlamentu

První místo v pořadí nejoblíbenějších bezmasých pokrmů českých restaurací zaujímá už desetiletí bezesporu smažený sýr neboli lidově smažák. Kostka eidamu obalená v trojobalu podávaná s tatarkou a brambory nebo hranolky je zavedená klasika, nicméně smažák může mít i mnoho jiných podob. Už jste měli smažené blaťácké zlato, nebo olomoucké syrečky? Tyto i další méně známé varianty smaženého sýra můžete Smažák 5krát jinak ve Vinohradském Parlamentu

Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Vyhlídkový lesopark Hlídka na Stráži

Velký pátek, ale i Velikonoční pondělí jsou státní svátky, a to znamená i prodloužený víkend. Přinášíme několik tipů, kam vyrazit na výlet, kde si pochutnat na velikonočním menu a čím si udělat na svátky radost.    Pochutejte si na velikonočních specialitách Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, která pod taktovkou šéfkuchaře Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.