Cukrář Skála

Všichni pekaři pod jednou střechou na Rohlik.cz

těsto na chléb

Čerstvé i řemeslné pečivo dopraví až k vám domů. Rohlíkova pekárna ještě zlepšila sortiment vlastního pečiva, které online obchod rozváží zákazníkům už od brzkého rána. Rohlík peče podle vlastních receptur, spolupracuje ale také s vyhlášenými pekaři – například s Pekařstvím Makovec nebo Merhautovým pekařstvím. Rohlik.cz se ale nespoléhá jen na vlastní produkci, pomáhá také menším Všichni pekaři pod jednou střechou na Rohlik.cz

Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

David Petřík

Na pražskou gastromapu přibude nový ambiciózní podnik pro čtyři sta hostů. „Řekli jsme si, že si ještě jednou vyhrneme rukávy,“ nastiňuje velké plány David Petřík z Together a vysvětluje, proč staví restaurace jako nízkonákladovou leteckou společnost. Bruxx, Sia, Vinohradský parlament, Cukrář Skála, Brambory, Bistro Sisters, ale také silná cateringová síť, mimo jiné pro Pražský hrad. Skupina Together Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

Lukáš Skála – absolutní špička české cukrařiny

ZDROJ: https://www.youtube.com/watch?v=sQHlUnQEk3s

Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte

naservírovaný žloutkový věneček

Mezi nejoblíbenější české zákusky patří určitě žloutkové věnečky. Vydali jsme se proto vypátrat, kde je v Praze mají nejlepší a kolik za ně zaplatíte. A možná vás to překvapí, ale chuťově nevyhrály ty nejdražší. Retro klasika Věnečky se žloutkovým krémem, někdy doplněné šlehačkou, a dozdobené cukrovou polevou patří ke klasice našich cukráren. Ačkoliv je aktuální Kde mají v Praze nejlepší věnečky a kolik stojí? První místo získává retro kavárna na Vinohradech, za 45 Kč kvalitu nečekejte

Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Nanuk, edible stones, drink s lanýžovým popcornem nebo drink v sáčku na krevní plazmu. I tak může vypadat welcome drink. Jeho role se rapidně změnila a dnes rozhoduje o tom, zda bude akce úspěšná, či nikoli. Welcome drink toho dokáže hodně. Umí navodit příjemnou atmosféru, získat si účastníky a od začátku je vtáhnout rovnou do dění. Aktuální trendy ukazují, že se z něho Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Poznejte kouzlo imunity drinků a vykročte po cestě ke zdravému životnímu stylu

fua fua reklama na výrobek

Produkt, který jim na trhu chyběl, si vyvinuly samy. Zakladatelky Fua Fua Monika Šmejkalová a Jitka Fürst povýšily klasické smoothie na imunity drink. Když je zdravý životní styl hnacím motorem a odhodlání nespokojit se s průměrem přináší ovoce. Doslova a do písmene. O tom, že cesta za kvalitou je sice složitější, ale stojí za to. Poznejte kouzlo imunity drinků a vykročte po cestě ke zdravému životnímu stylu

Nejlepší pražské cukrárny

kremrole různých příchutí

Cukrárny lidi milují, nehledě na roční období a politickou situaci. Kam se dá vyrazit na něco sladkého? Vybrali jsme pro vás místa, která máme ozkoušená a můžeme je doporučit. Máte tipy? Na protisedi@protisedi.cz si je rádi přečteme! Cukrář Skála Dražší podnik v centru, kam v létě můžete na dobrou zmrzlinu a jindy na drobné zákusky. Mají i eshop a část sortimentu Nejlepší pražské cukrárny

Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Vyhlídkový lesopark Hlídka na Stráži

Velký pátek, ale i Velikonoční pondělí jsou státní svátky, a to znamená i prodloužený víkend. Přinášíme několik tipů, kam vyrazit na výlet, kde si pochutnat na velikonočním menu a čím si udělat na svátky radost.    Pochutejte si na velikonočních specialitách Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, která pod taktovkou šéfkuchaře Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Zpříjemněte si jaro velikonočním menu gastroaliance Together

mazanec,, vaječnák, beránek od Skály

Přestože to zatím venku moc na jarní počasí nevypadá, jaro si můžete užít alespoň na talíři. Podniky gastronomické skupiny Together připravily opět nápaditá speciální velikonoční menu, která navodí dokonalou jarní atmosféru. Ať už si zvolíte sladká mámení v podobě beránků, mazanců, velikonočních kraslic, nebo se necháte polapit bramborovými delikatesami, knedlíky přes celý talíř nebo svěžím chlebíčkem Zpříjemněte si jaro velikonočním menu gastroaliance Together

Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

David Petřík

Sehnat a zaplatit personál je čím dál těžší. A podle Davida Petříka je pravděpodobné, že za luxusní večeři časem dáme tolik jako v Dánsku. David Petřík se v oboru gastronomie pohybuje téměř tři dekády. Začínal jako kuchař, dnes společně s Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších českých gastroskupin Together. Pod tu v současné době patří Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.