Cukrář Skála

Nejlepší pražské cukrárny

kremrole různých příchutí

Cukrárny lidi milují, nehledě na roční období a politickou situaci. Kam se dá vyrazit na něco sladkého? Vybrali jsme pro vás místa, která máme ozkoušená a můžeme je doporučit. Máte tipy? Na protisedi@protisedi.cz si je rádi přečteme! Cukrář Skála Dražší podnik v centru, kam v létě můžete na dobrou zmrzlinu a jindy na drobné zákusky. Mají i eshop a část sortimentu Nejlepší pražské cukrárny

Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Vyhlídkový lesopark Hlídka na Stráži

Velký pátek, ale i Velikonoční pondělí jsou státní svátky, a to znamená i prodloužený víkend. Přinášíme několik tipů, kam vyrazit na výlet, kde si pochutnat na velikonočním menu a čím si udělat na svátky radost.    Pochutejte si na velikonočních specialitách Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, která pod taktovkou šéfkuchaře Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Zpříjemněte si jaro velikonočním menu gastroaliance Together

mazanec,, vaječnák, beránek od Skály

Přestože to zatím venku moc na jarní počasí nevypadá, jaro si můžete užít alespoň na talíři. Podniky gastronomické skupiny Together připravily opět nápaditá speciální velikonoční menu, která navodí dokonalou jarní atmosféru. Ať už si zvolíte sladká mámení v podobě beránků, mazanců, velikonočních kraslic, nebo se necháte polapit bramborovými delikatesami, knedlíky přes celý talíř nebo svěžím chlebíčkem Zpříjemněte si jaro velikonočním menu gastroaliance Together

Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

David Petřík

Sehnat a zaplatit personál je čím dál těžší. A podle Davida Petříka je pravděpodobné, že za luxusní večeři časem dáme tolik jako v Dánsku. David Petřík se v oboru gastronomie pohybuje téměř tři dekády. Začínal jako kuchař, dnes společně s Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších českých gastroskupin Together. Pod tu v současné době patří Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

Petřík: Gastronomie to ustojí. Bolet to ale bude hlavně vesnické podniky

David Petřík

„Gastronomie má jistou dávku elasticity se přizpůsobit a nevěřím, že by prošla velkou selekcí, i když hlavně vesnické podniky to budou mít přetěžké,“ říká spolumajitel sítě Together David Petřík. Covid jste se snažili porazit i projektem cloudové kuchyně Wewar. Jak se mu daří teď? Abych řekl pravdu, nejsme s projektem úplně spokojeni. Nedaří se nám Petřík: Gastronomie to ustojí. Bolet to ale bude hlavně vesnické podniky

Postačí na polévku stokoruna? Zjistili jsme, za kolik je restaurace nabízejí

číšník s polévkami

Polévka je u nás nejčastěji součástí oběda, ale hosté restaurací si ji mohou dát i kdykoliv během dne. Provedli jsme proto srovnání cen polévek ze stálé nabídky ve vybraných restauracích s tím, že jsme se zaměřili na masové vývary, zeleninové polévky, jako je například česnečka, a gulášové polévky. Posledními jsou ostatní druhy polévek nebo případně polévky z denní nabídky. Tabulky ukazují, Postačí na polévku stokoruna? Zjistili jsme, za kolik je restaurace nabízejí

Vydělají restaurace na nealkoholických nápojích? Víme přesně, kolik si za ně účtují

slečna, který pije nealkoholický nápoj

. NZdražování potravin si nejen při nákupech nelze nevšimnout. Jak jsou na tom nealkoholické nápoje v restauracích ve velkých českých městech? Server Podnikatel.cz provedl na základě zveřejněných nápojových lístků srovnání cen několika nealkoholických nápojů ve vybraných gastronomických podnicích napříč republikou. Jak jsme psali, například v restauraci U Šumavy plánovali zvednout ceny kvůli zdražení energií a cen dodavatelů, a to Vydělají restaurace na nealkoholických nápojích? Víme přesně, kolik si za ně účtují

Rozvoz chutí z šesti vyhlášených restaurací

článek v MF
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1cir2YJ0UtAz1FzckCwUAqkIyVi9RRc6z/view

Velikonoce s chutěmi Together

cukrovinka velikonoční vájíčko

Chcete si letošní Velikonoce užít doslova dosyta? Pak vsaďte na sváteční nadílku podniků gastronomické skupiny Together. Ať už se během svátků od 15. do 18. dubna vydáte na celé menu, osladíte si procházku výtečným zákuskem, nebo si zpestříte den lehkou svačinkou, můžete očekávat chutě s jarním závanem i tradicí. Anebo můžete zůstat doma a nechat si vybrané Velikonoce s chutěmi Together

Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

pizza a salát na stole

Do jakých podniků nás zavál čerstvý jarní vítr? Třeba tam, kde se servírují barevné věnečky. Pak také na místo, které vábí svými koktejly. A v neposlední řadě do nefalšované italské restaurace na Krkonošské ulici. Poznejte s námi další krásy české gastronomické scény v novém, jubilejním vydání newsletteru Deli. 4pokoje + BKN Čerstvý jarní vítr zavál do Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.