Sia restaurant

Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

slavení den matek

Oslava nejdůležitějších žen našich životů se blíží, tak ji neprošvihněte! Den matek letos připadá na 12. května – je ideální čas vybrat dárek, který vaší mamince vykouzlí úsměv na tváři. Miluje vaše maminka gastronomii? Baví jí zkoušet nové recepty, listuje ráda kuchařskými knihami a užívá si společné chvíle u stolu? Nebo je prostě „jen“ nejlepší kuchařka a chcete jí Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

Konec knedlíkům. Vyměňte je za ty asijské. Zkuste dim sum a jiné knedlíčky všeho druhu podle šéfkuchařky

knedlíčky dim dum

Knedlíčky dim sum jsou doslova synonymem pro asijský street food. U nás se bohužel takové stánky vyskytují jen zřídkakdy, spíš v rámci gastronomických festivalů. Můžete si na ně aspoň zajít do restaurace, protože dnes už se dim sum na menu objevují častěji. Pokud zrovna žádný šikovný podnik v okolí nemáte, nebo si chcete otestovat svoji Konec knedlíkům. Vyměňte je za ty asijské. Zkuste dim sum a jiné knedlíčky všeho druhu podle šéfkuchařky

V úkrytu elixíru mládí, okolo réva a chmel

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1byPFo1YYJYq1EQrOfebqEirvsWn9U4oC/view

Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

David Petřík

Na pražskou gastromapu přibude nový ambiciózní podnik pro čtyři sta hostů. „Řekli jsme si, že si ještě jednou vyhrneme rukávy,“ nastiňuje velké plány David Petřík z Together a vysvětluje, proč staví restaurace jako nízkonákladovou leteckou společnost. Bruxx, Sia, Vinohradský parlament, Cukrář Skála, Brambory, Bistro Sisters, ale také silná cateringová síť, mimo jiné pro Pražský hrad. Skupina Together Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

Obsah

článek v časopise Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1NdOw54bggyKhUh7sh04VPvNHcq90UqGC/view

Kuchař na grilu: Poprvé jsem vařil v pěti letech v zahradní kuchyni, říká Jakub z Tsuri

kuchař

Magazín PATRIOT pokládá v anketě Kuchař na grilu krátké otázky, na které dostává krátké odpovědi od různých kuchařů z našeho kraje. Tentokrát na ně odpovídal Jakub Lašek z Tsuri sushi & fusion. Ostravská gastronomie se má čím chlubit. Mezi vyhlášené podniky patří i asijská restaurace Tsuri sushi & fusion, která sídlí v Porubě. Restauraci založil Kuchař na grilu: Poprvé jsem vařil v pěti letech v zahradní kuchyni, říká Jakub z Tsuri

Filipínská kuchyně: Turisté nejvíc milují boodle fight. Jídlo na banánových listech rukama pro všechny

filipínské jídlo

Filipínská kuchyně je chutný mix španělských, asijských, amerických i dalších vlivů. Tisíce ostrovů této asijské země hodují v rytmu originálního mixu kulinárních stylů, který je považován za kolébku fusion kuchyně. Koloniální historie této jihoasijské ostrovní země je přepestrá, což se zcela samozřejmě otisklo také do gastronomie. Kuchařky Jelyn Gato a Daisy Malana, které jsou původem Filipínská kuchyně: Turisté nejvíc milují boodle fight. Jídlo na banánových listech rukama pro všechny

Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Nanuk, edible stones, drink s lanýžovým popcornem nebo drink v sáčku na krevní plazmu. I tak může vypadat welcome drink. Jeho role se rapidně změnila a dnes rozhoduje o tom, zda bude akce úspěšná, či nikoli. Welcome drink toho dokáže hodně. Umí navodit příjemnou atmosféru, získat si účastníky a od začátku je vtáhnout rovnou do dění. Aktuální trendy ukazují, že se z něho Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Radek Kašpárek: Šlápl jsem na brzdu, jinak bych vyhořel

Radek Kašpárek

  Jak to chodí v restauraci, která je vyznamenaná prestižní michelinskou hvězdou? Kde hledá inspiraci, jak relaxuje a co plánuje do budoucna? Ptáme se hvězdného šéfkuchaře. Jeden z nejznámějších českých šéfkuchařů pochází z Ostravy. V Praze se poprvé výrazně prosadil v restauraci Coda na Malé Straně, později měl několik let na starost kurzy ve vyhlášeném kuchařském studiu Ola Kala na pražských Radek Kašpárek: Šlápl jsem na brzdu, jinak bych vyhořel

The Artisan

The Artisan interiér restaurace

Restaurace The Artisan je situovaná v přízemí pražského hotelu Marriott. Otevřela předloni po rozsáhlé rekonstrukci hotelu a nahradila původní Midtown Grill. S novým konceptem a jménem přispívá podnik k silně gastronomickému rázu ulice V Celnici, kde se kromě něj nachází také Sia, Červený jelen a La Gare. Na rozdíl od ostatních zmíněných můžete v The Artisanu strávit celý den, od snídaně až po závěrečný The Artisan

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.