zmrzlina kopečková

DNESKA SE HŘEŠIT MŮŽE!

Cukrář Skála

Pokud jste si oblíbili cukrárnu nedaleko Náměstí republiky s nadpozemsky dobrými zákusky, máte další důvod k radosti. O pár set metrů dál, v Dlouhé 39, totiž cukrářský mistr Lukáš Skála otevřel další cukrárnu, tentokrát zaměřenou na kremrole. Mimo klasických kremrolí s bílkovým krémem si můžete pochutnat  i na netradičních s čokoládou, jahodami nebo například s ořechy. Ach, která bude ta nej?

zdobené kremrole

Créme de La Créme

Novou pobočku otevřel i Jan Hochsteiger, který je v Česku zárukou té nejlepší zmrzliny. Jeho zmrzlinový salón Créme de La Créme vyhrává soutěže po celém světe a nabízí zmrzliny všech možných i nemožných příchutí. Kromě toho i veganské zmrzliny nebo zdravé zmrzky, které se sladí stévií. Tak rychle na Národní 23! Je libo jahodu s thaiskou bazalkou, slaný arašíd nebo hořkou čokoládu s chilli?arašídová zmrzlina

Lívance a knedlíky

Až půjdete z romantické procházky Prahou, zastavte se v legendárním Myšákovi na lívancích s ovocem a šlehačkou nebo na kynutých knedlících (o buchtičkách s krémem nebo zmrzlinovém poháru se radši ani nezmiňujeme). Příděl cukru sice překročíte na několik dní dopředu, ale v bříšku budete mít jako v pokojíčku.lívance s marmeládou a šlehačkou

ZDROJ:https://www.elle.cz/gurman/dneska-se-hresit-muze

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.