...

Doufáme, že jste si o víkendu náležitě odpočinuli, protože v novém týdnu vás čeká zážitkový maraton. Naučíte se recyklovat, zažijete hvězdnou oscarovou noc, budeme vás lákat na motýly, proměníte se ve světlušky, a také poznáte všechny krásy Prahy. A pokud byste si náhodou v tomto článku nevybrali, podívejte se na vizitky 18 nově otevřených podniků.

1/ Kam na film

V těchto dnech můžete ve vybraných kinosálech zhlédnout to nejlepší z evropských filmů. Kino Lucerna si pro vás zase připravilo nejlepší film roku Zelená kniha a další oscarové snímky. Ve čtvrtek do kin dorazí žlutí trabanti.

2/ Kde recyklovat

Udělejte si pořádek v šatníku a oživte si jej unikátními kousky vlastní výroby. Z obnošených kusů šatstva si můžete vyrobit stylovou kabelku či sáčky na pečivo a žít bezobalově.

3/ Gastro akce

Gyros či falafel už zná snad každý, ale ochutnali jste třeba ganoush? Můžete jej okusit na Arabfestu. Pokud dáváte přednost asijské kuchyni, pak tu máme spešl akci pro opravdové gurmány 🙂

4/ Tak trochu jiný shopping

Pokud vás nebaví nakupování sériového zboží v supermarketech a obchodních domech, zkuste to jinak. Původní ručně dělané šperky, oblečení, design i delikatesy můžete nakoupit v pátek a v sobotu na Mint marketu.

5/ Nové výstavy

Pánové, svou vyvolenou můžete pozvat na sbírku motýlů. Pokud momentálně žádnou neoplýváte, můžete ji vzít alespoň na motýlí výstavu. Když ji ukážete navíc všechny krásy Prahy, tak večerní kino už zřejmě nestihnete…motýli

BONUSové akce

Lars Kepler je v Praze! Tato událost by neměla uniknout všem fandům drásavých thrillerů. A pokud si občas myslíte, že jste světluška, tak tento týden v tom nebudete sami.

ZDROJ:https://www.citybee.cz/aktuality/1799-20/top-akce-tydne-oscarova-noc-asijske-slavky-recyklace-obleceni-i-arabfest/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.