Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance

Nechce se vám péct mazanec ani připravovat jehněčí, ale přesto na ně máte chuť? restaurace se letos předhánějí v tom, která vymyslí lepší velikonoční menu. Takže kam zajít?

Naštvaná kuřátka cukráře Skály

Před velikonočními svátky připraví cukrář Lukáš Skála pro své zákazníky více než 200 mazanců a 200 velikonočních beránků, některé z nich budou polité kvalitní francouzskou čokoládou Valrhona, kterou Lukáš s oblibou používá u většiny svých zákusků. Z té vyrobí i čokoládová velikonoční vajíčka a legendární naštvaná kuřátka. Nově zařazuje do velikonočního sortimentu žlutá kuřátka s máslovým krémem, lískovým griliášem a citrónovou polevou.„U výroby našich mazanců, jidášů a velikonočních vajíček vycházíme z původních receptur, kdy se ještě běžně používalo máslo a nikdo nepekl s rostlinnými tuky a jinými podobnými náhražkami,“ popisuje Lukáš základy své práce.velikonoční čokoládové vajíčko

ZDROJ:https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/velikonocni-menu-kam-zajit-na-jehneci-krepelci-vejce-ci-na-mazance.A190326_130721_dobra-chut_ape/6#paginationtop

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.