chlebíčky na prkénku

PRAŽSKÉ PODNIKY TOGETHER ZVOU NA DEN OTCŮ – VEZMĚTE SVÉHO TÁTU NA PIVO NEBO NA GULÁŠOVÝ CHLEBÍČEK

Maminkám jsme své díky a vděk vyjádřili během druhé květnové neděle. Děti si letos svůj den už také užily. Nyní přichází na řadu leckdy opomínaný Den otců, který tento rok připadá na neděli 16. června. Gastronomická síť Together na tatínky rozhodně nezapomíná a ve všech svých podnicích si pro ně připravila speciální nabídku.Bistro Sisters

Vezměte tátu do nově zrekonstruovaného chlebíčkového bistra Sisters do Dlouhé ulice. Kromě chlebíčků, které mají ve stálé nabídce (s kachnou a se zelím, s pražskou šunkou nebo s chřestem), si na Den otců připravili gulášový chlebíček a akci na něj 1+1 zdarma.

Cukrář Skála

Pokud by táta radši něco sladkého, nemusíte chodit daleko,  ve stejném vchodu je i Cukrář Skála a jeho 1+1 zdarma na karamelovou zmrzlinu se solí a arašídy. Při výrobě zmrzliny dodržuje Lukáš Skála stejnou filozofii jako při výrobě ostatních dezertů, nepoužívá žádná umělá barviva ani chemická dochucovadla. Stejná akce platí i u Skály ve Šporkovském paláci.

Vinohradský Parlament

Ve Vinohradském Parlamentu si dejte hezky česky pivo, dostanete k tomu poctivou domácí škvarkovou pomazánku zdarma. Je to také ideální místo, kam vyrazit s celou rodinou, děti se snadno zabaví v prostorném dětském koutku.

Bruxx

Po škvarkové pomazánce se můžete se svým tátou vydat ještě do sousedního belgického Bruxxu, kde je na Den otců akce 1+1 zdarma na čepovaný belgický speciál. Na čepu jich mají hned osm. K pivu doporučujeme belgické sýry nebo ardenskou šunku.

Restaurace Sia

Sia je dnes populární především díky své panasijské kuchyni, málokdo ale ví, že mají i širokou nabídku večerních drinků. Přijďte si s tátou přiťuknout na zdraví a využít tak akci drink dle vašeho výběru 1+1 zdarma.

ZDROJ:https://www.atlasceska.cz/fotogalerie/id/120127#thumb-237992

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.