zákusek

Podzimní gastrotipy

Podzimní gastro tipy: fermentované maso, večeře nad Prahou a ryby na všechny způsoby

Chorofyl na talíři, večeře 50 metrů nad Prahou, ale také houby, dýně a nově otevřené chráněné bistro v centru města. I během blížícího se podzimu se můžete těšit na spoustu dobrého jídla a pití. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální gastroakce.

Chilli v restauraci Sia

Šéfkuchař Jiří Štift z asijské restaurace Sia, která spadá do gastronomické aliance Together, a jeho tým se rozhodli navázat na úspěch z minulého roku a ve spolupráci s rodinným podnikem Palíto si pro své hosty připravili speciální pálivé menu plné chilli papriček. Pět jídel, pět chilli papriček, degustační chilli talíř a nápoje na snížení pálivosti se budou v Sie podávat od 18. do 29. září.

ZDROJ:https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/podzimni-gastro-tipy-fermentovane-maso-vecere-nad-prahou-a-ryby-na-vsechny-zpusoby.A190828_111325_dobra-chut_ape/9#paginationtop

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.