Franta a Vláďa, kamarádi z pasáže. Tak zní oficiální název akce, na které spolupracuje František Kšána, tvář řeznictví Naše maso spadající do gastronomické skupiny Ambiente, a Vladimír Čech z bistra Sisters, nejnovějšího podniku sítě Together. Do konce října bude v bistru Sisters k dostání speciální chlebíček – tatarský biftek na smažence.
Propojování pražské gastronomické scény
Po Nejsladší neděli a Tučném čtvrtku přichází na řadu další spolupráce mezi největšími gastronomickými aliancemi v Praze – Ambiente a Together. Tentokrát se jedná o dva sousední podniky v pasáži Dlouhá, konkrétně na adrese Dlouhá 39. Vyzrálé hovězí z Naše maso na smažence potřené česnekem, promíchané s rychlokvaškami, potřené hovězím lojem, dozdobené pýchavkami je k dostání v bistru Sisters do konce října každý den kromě neděle.
O bistru Sisters
Začátkem června tohoto roku se po zevrubné rekonstrukci znovu otevřely dveře bistra Sisters. Propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a klíčovou osobností se stal Vladimír Čech, mistr studené kuchyně, který do společnosti Together přisel z cateringu White Cirkus. Nabízí poctivé chlebíčky pro všechny, pro vegany, vegentariány, ale i milovníky masa. Stejně jako v dalších podnicích Together je v Sisters otevřená kuchyně, chlebíčky tedy vznikají přímo před hosty. Vedle precizně poskládaných chlebíčků nabízí příjemné posezení se sklenkou vína či šálkem kávy.
O Naše Maso
V pasáži Dlouhá se nachází bistro i prodejna Naše maso, kde najdete kvalitní sortiment z českých chovů. K dostání je vyzrálé hovězí plemene čestr, vepřové z přeštických prasat a uzeniny vlastní výroby. Tváří řeznictví se stal František Kšána mladší, který má povolání řezníka v genech, kariéru řezníka zahájil už v obchodě svého tatínka na pražském Břevnově.
Categories: Bistro Sisters