kuchaři si podávají ruce

Řeznictví Naše maso a bistro Sisters spojily síly. Do konce října nabízejí v pasáži Dlouhá chlebíček s tatarákem

Franta a Vláďa, kamarádi z pasáže. Tak zní oficiální název akce, na které spolupracuje František Kšána, tvář řeznictví Naše maso spadající do gastronomické skupiny Ambiente, a Vladimír Čech z bistra Sisters, nejnovějšího podniku sítě Together. Do konce října bude v bistru Sisters k dostání speciální chlebíček – tatarský biftek na smažence. 

 

Propojování pražské gastronomické scény 

 

Po Nejsladší neděli Tučném čtvrtku přichází na řadu další spolupráce mezi největšími gastronomickými aliancemi v Praze – Ambiente a Together. Tentokrát se jedná o dva sousední podniky v pasáži Dlouhá, konkrétně na adrese Dlouhá 39. Vyzrálé hovězí z Naše maso na smažence potřené česnekem, promíchané s rychlokvaškami, potřené hovězím lojem, dozdobené pýchavkami je k dostání v bistru Sisters do konce října každý den kromě neděle.

 

O bistru Sisters

 

Začátkem června tohoto roku se po zevrubné rekonstrukci znovu otevřely dveře bistra Sisters. Propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a klíčovou osobností se stal Vladimír Čech, mistr studené kuchyně, který do společnosti Together přisel z cateringu White Cirkus. Nabízí poctivé chlebíčky pro všechny, pro vegany, vegentariány, ale i milovníky masa. Stejně jako v dalších podnicích Together je v Sisters otevřená kuchyně, chlebíčky tedy vznikají přímo před hosty. Vedle precizně poskládaných chlebíčků nabízí příjemné posezení se sklenkou vína či šálkem kávy.

 

O Naše Maso

 

V pasáži Dlouhá se nachází bistro i prodejna Naše maso, kde najdete kvalitní sortiment z českých chovů. K dostání je vyzrálé hovězí plemene čestr, vepřové z přeštických prasat a uzeniny vlastní výroby. Tváří řeznictví se stal František Kšána mladší, který má povolání řezníka v genech, kariéru řezníka zahájil už v obchodě svého tatínka na pražském Břevnově.

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.