Restaurace Sia nabízí hostům indonéskou kuchyni
Jiří Štift, šéfkuchař asijské restaurace Sia, která spadá do sítě podniků Together, připravil se svým asijským týmem týden indonéské kuchyně. Do 24. listopadu budou servírovat nejznámější indonéské pokrmy, jako je nasi goreng, pepes ikan nebo indonéský dezert martabak manis. Tematické dny se u hostů restaurace Sia těší velké oblibě, už proběhly ramenové dny, dny pálivých papriček nebo týden zaměřený na krevety.
Na celém menu se kromě šéfkuchaře Jiřího Štifta podílel kuchař Rikky, který pochází z Jakarty, ale už plno let žije na Bali, a kuchař Ferri, který pochází ze západní části Indonésie.
Crème de la Crème nabízí snídaně v nových prostorech
Crème de la Crème již dávno nenabízí jen zmrzlinu. Především v chladnějším období oceníte širokou škálu sladkých či slaných snídaní nebo dortů s kávou. Nyní si vše můžete vychutnat v rozšířených prostorech ve Zmrzlinovém salonu na Národní. Provoz na dvou patrech pojme až 70 sedících zákazníků.
Díky otevřené kuchyni, která se ve druhém podlaží nachází, budete navíc mít možnost nahlédnout kuchařům doslova pod pokličku a sledovat, jak se vaše jídlo připravuje. Sáhnout můžete po celodenních snídaních. Tato lehká a vyvážená jídla vás totiž spolehlivě zasytí kdykoliv během dne. Základem jsou na másle lehce opečené chleby z Esky. Ty se servírují s pražskou šunkou, sýrem, sázeným vejcem nebo lososem. Nejnovějším přírůstkem je ikonický „avo toast“ s granátovým jablkem. Zastánce sladkých pokrmů potěší řecký jogurt s domácí granolou nebo pohankové palačinky s nutellou, marmeládou či jablky se skořicí.