Together otevírá další bistro Sisters ve Spálené

Together otevírá další bistro Sisters ve Spálené

Gastronomická aliance Together otevřela ve Spálené ulici další pobočku bistra Sisters. Na rozdíl od Dlouhé se specializuje na rohlíčky.

ChlebíčkyGastronomická aliance Together rozšiřuje portfolio svých podniků. K restauračním značkám Vinohradský Parlament, Bruxx, Sia, Cukrář Skála přidává další bistro Sisters. Novou pobočku otevírá ve Spálené ulici 16 v Praze.

Na rozdíl od Dlouhé, kde se prodávají chlebíčky severského typu, se nové bistro zaměřuje na domácí rohlíčky vycházející z tradičního Paukertovského základu studené kuchyně. Zákazníci se mohou vedle vlašského salátu, celé škály klasických pomazánek a studených pěn těšit i na retro vzhled prodejny z rukou architekta Václava Červenky inspirovaný 70. a 80. léty.

Stejně jako v bistru Sisters

V ulici Dlouhá je i tady šéfkuchařem Vladimír Čech. Základem rohlíčků je domácí majonéza z vajíček a na místě připravované majonézové, rybí nebo tvarohové saláty. „Baví a láká nás kouzlo studené kuchyně, která je v posledních letech zanedbávána. Chtěli bychom zákazníkům představit klasické pěny, saláty a pomazánky zábavnou a nápaditou formou. Zároveň chceme poukázat na pracnost studené kuchyně a náročnost techniky zdobení,“ vysvětluje jeden z majitelů aliance David Petřík.

V interiéru

Který dává vyniknout takovým materiálům, jako je třeba umakart, nabízíme klasiku 70. a 80. let, kterou starší generace pamatuje a mladší o ní minimálně slyšela. Naším cílem je vrátit studené kuchyni její zašlou slávu a společně objevit novou generaci zákazníků, kteří nedají dopustit na vlašský salát nebo škvarkovou pomazánku,“ doplňuje majitele šéfkuchař Vladimír Čech.

Bistro Sisters ve Spálené ulici

je po dvou továrnách Cukrář Skála, restauraci Sia, dvou Potrefených Husách, Bruxxu, Vinohradském Parlamentu, bistru Sisters v Dlouhé a Food Way Cateringu desátým podnikem sítě Together. Během roku 2019 prošel rozsáhlou rekonstrukcí Vinohradský Parlament, v Bruxxu vznikla nová otevřená mušlárna, bistro Sisters v Dlouhé, které skupina letos koupila od Hany Michopulu, změnilo svou podobu, a navíc se propojilo se sousedním Cukrářem Skálou. Během roku 2019 navštívilo podniky 1 150 000 hostů, přičemž nejvíc jich přichází do Vinohradského Parlamentu, a to kolem 30 000 měsíčně. Celkově nyní Together zaměstnává kolem 350 lidí, v dalším roce má v plánu otevření další cukrárny a nové koncepty.

ZDROJ:https://www.mediaguru.cz/clanky/2019/11/together-otevira-dalsi-bistro-sisters-ve-spalene/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.