Zimní gastrotipy

Zimní gastro tipy: Brunch bez dětí, indonéská kuchyně i minimalistická jídla

Nasi goreng od kuchařů z Bali a západní Indonésie, brunche pouze pro dospělé nebo úplně nová restaurace Hanzu. I v zimě se můžete těšit na spoustu dobrého jídla a pití. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální gastroakce.

Indonéská kuchyni od kuchařů z Bali

Jiří Štift, šéfkuchař asijské restaurace Sia, připravil se svým asijským týmem týden indonéské kuchyně. Do 24. listopadu budou servírovat nejznámější indonéské pokrmy, jako je nasi goreng, pepes ikan nebo indonéský dezert martabak manis. Tematické dny se u hostů restaurace Sia těší velké oblibě, už proběhly ramenové dny, dny pálivých papriček nebo týden zaměřený na krevety.

 

ZDROJ:https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/zimni-gastro-tipy-brunch-bez-deti-indoneska-kuchyne-a-ustrice.A191118_155032_dobra-chut_ape/2#paginationtop

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.