Zimní gastrotipy

Zimní gastro tipy: Brunch bez dětí, indonéská kuchyně i minimalistická jídla

Nasi goreng od kuchařů z Bali a západní Indonésie, brunche pouze pro dospělé nebo úplně nová restaurace Hanzu. I v zimě se můžete těšit na spoustu dobrého jídla a pití. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální gastroakce.

Chlebíčky jinak

Kousek od Národní třídy ve Spálené ulici č.p. 16 otevřeli majitelé gastronomické aliance Together David Petřík a Viktor Kaplan druhé bistro Sisters. Na rozdíl od Dlouhé, kde prodávají moderní chlebíčky severského typu, ve Spálené jsou k dostání domácí rohlíčky vycházející z tradičního Paukertovského základu studené kuchyně. Zákazníci se mohou vedle legendárního vlašského salátu, celé škály klasických pomazánek a studených pěn těšit i na retro vzhled prodejny z rukou architekta Václava Červenky inspirovaný 70. a 80. léty.

ChlebíčkyZDROJ: https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/zimni-gastro-tipy-brunch-bez-deti-indoneska-kuchyne-a-ustrice.A191118_155032_dobra-chut_ape/9#paginationtop

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.