Zabijačkové hody

Zimní gastrotipy: tradiční zabijačka, michelinské menu i souboj omáček

Menu od michelinského šéfkuchaře, krevetové menu, omáčkový souboj či tradiční česká zabijačka. I v zimě se můžete těšit na spoustu dobrého jídla a pití. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální gastroakce.

Hranolkování

Široké francouzské pojmenované podle pařížského mostu Pont-Neuf, klasické belgické z odrůdy Diego či tenké z odrůdy Sokrates. Ke každému jídlu jiné hranolky. Restaurace Bruxx si pro své hosty připravila v únoru speciální akci, během níž představí několik různých tvarů hranolek z různých bramborových odrůd. Každé hranolky budou krájené na jiném stroji a budou podávány k jinému jídlu.

Představení několika různých tvarů hranolek z různých bramborových odrůd.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/relax/dobra-chut/zimni-gastro-tipy-krevety-michelinske-menu-i-souboj-omacek.A200127_103347_dobra-chut_ape/3#paginationtop

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.