Příprava sushi v restauraci Ginza running sushi

Kam na nejlepší sushi v Praze?

Ať už jste milovník Asijské kuchyně nebo jen ujíždíte na sushi, tenhle článek je jak dělaný pro vás. Většina lidí má oblíbený podnik, do kterého chodí stále dokola. Co zkusit něco nového? Přinášíme vám pár typů na nejlepší podniky, kde sushi musíte ochutnat!

Sia restaurant

Asijská restaurace, která patří pod řetězec Together. Její zvláštností je jedinečný interiér. Při návštěvě nakouknete do tajů asijských tržišť a rovnou se můžete podívat na to, jak se vaše jídlo připravuje. Restaurace totiž disponuje otevřenou kuchyní, tedy kuchaři vaří přímo před zraky návštěvníků. Mimo sushi si můžete pochutnat i na domácích nudlích, čínských knedlíčkách nebo pekingské kachně. Pro přípravu ryb a masa restaurace používá japonský gril robata.

Nejen, že budete moc ochutnat kousek Asie, ale také si budete moct užít stolování v tomto duchu. Jídlo je servírováno doprostřed stolu, stejně jako v asijské kultuře.

Potraviny, ze kterých se vaří jsou opravdu jedinečné! Exotické přísady jsou dováženy právě ze samotné Asie, suroviny dostupné u nás dováží od ověřených dodavatelů! V nabídce najdete i jedinečné čaje, které musíte ochutnat!

Každé pondělí a čtvrtek můžete ochutnat křupavou husu či pečené sele. Doporučujeme si zajít na jídlo se svými přáteli! Jejich menu najdete na stránkách, své si najde opravdu každý! Také doporučujeme udělat rezervaci, v restauraci je stále narváno.

Adresa podniku: V Celnici 1034/6, Praha 1

Pokrm z Sia restaurant

Ginza running sushi

Raději trávíte čas na running sushi, kde si můžete dát co chcete? Máme pro vás tip na jedno přímo v nákupním centru. Nenechte se zmást jeho polohou. I přesto, že se nachází v nákupní zóně, sushi mají výborné! Můžete se těšit na všechny možné druhy sushi, od úplně základního až po bohatě nazdobené a syté.

Ginza usiluje o čerstvé ingredience a vysokou kvalitu. Samotný interiér vás naprosto pohltí a dokážete se odprostit od hluku a zmatku nákupních center.

Restaurace nenabízí pouze running sushi, ale můžete si sednout k běžnému stolu a ochutnat jen takové sushi, které máte nejraději.

Restaurace nabízí mnoho jídel asijské kuchyně. Vyberete si z několika druhů polévek, salátů, nudlí, sushi nebo Wok. Oběd či večeři můžete zakonči sladkou tečkou v podobě smaženého banánu s medem, sezamových kuliček nebo Mochi.

Adresa podniku: Atrium Flora, 4. patro, Vinohradská 2828/151, Praha 3

Interiér restaurace Ginza running sushi

Yam Yam

Asijská restaurace, která mimo jiné nabízí i rozvážku až domů. Pokud se vám tedy zrovna nechce nikam chodit nebo nestíháte uvařit, je tato restaurace skvělou možností! Pokud si jídlo objednáte domů, přijdete však o krásné prostory samotné restaurace.

Nejen, že restaurace nabízí výborné sushi, ale i nápadité poke bowl, které si po jejich ochutnání naprosto zamilujete. Mezi výborné jídlo v jejich menu patří i Bun Bo Nam Bo, jež se skládá z rýžových nudlí, hovězího masa a spoustou zeleniny.

Tato restaurace působí jako řetězec, a tak mají po Praze hned několik poboček- na Vyšehradě, v Dejvicích, Perlové nebo třeba v Karlíně.

Adresa podniku: Stanice metra Vyšehrad, Praha 4 / Mařákova 8, Praha 6- Dejvice / Perlová 365/10, Praha 1 / Urxova 483/5, Karlín

XIHU Říčany

Čínská restaurace nabízí rozsáhlé jídelní menu. Nachází se na krásném místě a restaurace je velmi prostorná. Právě proto se v ní často konají svatební hostiny, večírky či narozeninové oslavy.

Restaurace nabízí polední menu s příznivými cenami. Je proslulá výborným sushi a bohatou nabídkou.

Adresa podniku: Dukelská 2187, Říčany

Zdroj: https://dailystyle.cz/kam-na-nejlepsi-sushi-v-praze/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.