Zahajte léto jako opravdoví gurmáni

Na jediné ceviche v Česku

Pokud chcete zažít skutečnou exotiku a prožít nevšední gurmánský zážitek, vypravte se na „syrové“ menu do asijské restaurace Sia. Šéfkuchař Jiří Štift a sous chef Tomáš Homůlka na dny od 24. 6. do 3. 7. vybrali pokrmy pro skutečné labužníky. Čeká vás neobvyklá fusion variace asijských a latinsko-amerických pokrmů sashimi a ceviche, připravované ze syrového rybího masa. Ceviche má s asijskou kuchyní společnou tradici už od 17. století, kdy emigranti z Asie začali v Jižní Americe míchat dohromady vlastní ingredience s místními. A o tom, že je ceviche skutečně výjimečné jídlo, svědčí i to, že ho nikdo jiný v ČR nedělá. V Sie vám ho připraví z mořského vlka, tygřích krevet a mušlí sv. Jakuba.

Zdroj: https://www.citybee.cz/gastro/:/akce/102989-na-jedine-ceviche-v-cesku/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.