Jakkoliv exoticky mohou na českých stolech mušle vypadat, mají pokrmy se slávkami řadu výhod. Jsou mimořádně zdravé, velmi chutné a jejich příprava bývá velice často opravdu rychlá a jednoduchá. Ověřit si to můžete třeba na tomto receptu.
DOBA PŘÍPRAVY DO 30 MINUT
Máte-li rádi mušle nebo chcete-li je ochutnat v jejich nejlepší podobě, navštivte už druhý ročník úspěšného food festivalu Prague mussel week, který se bude konat od 21. do 27. září. Tak jako loni si zájemci mohou na webu festivalu praguemusselweek.cz zdarma vygenerovat voucher na 1+1 porci mušlových delikates zdarma. S ním poté mohou zamířit do desítek pražských a nově i vybraných mimopražských restaurací, kde na ně budou čekat speciální slávková menu. Momentálně je zapojeno přes třicet pražských restaurací, včetně dvou špičkových a mořskými plody vyhlášených podniků Les Moules a Bruxx. Dále také deset provozoven Perfect Canteen a z mimopražských podniků třeba karlovarský Grandhotel Pupp.
Zdroj: https://zeny.iprima.cz/zdrave/slavky-na-bilem-vine-s-cesnekem-a-petrzelkou
Categories: Bruxx