Marek Massl, manažer Foodway Cateringu

Kbelští podnikatelé

VÝDEJNA obědů, kterou máte za rohem

Dokonalá chuť jídel i zákusků. Poctivá kuchyně založená na kvalitních a čerstvých surovinách. Takový je kbelský Foodway Catering, který v polovině září otevřel v Park areálu KBELY VÝDEJNU (hala č. 3), kam si můžete zajít pro vynikající oběd za skvělé ceny. Nejen o ní jsme si povídali s manažerem Markem Masslem.

V polovině září jste otevřeli VÝDEJNU. O co vlastně jde?

VÝDEJNA je místo, které umožňuje pracovníkům sousedních firem, ale i místním obyvatelům Kbel dojít si pro oběd, který je nestojí víc než v kterékoliv jiné restauraci a je ve skvělé kvalitě. VÝDEJNU jsme otevřeli kvůli situaci, která v posledních měsících zastihla nejen naši firmu, a chceme tak nabízet kbelským občanům a firmám službu, kterou z našich dalších provozoven velice dobře známe a umíme ji, a to jsou kvalitní a chutné obědy.

Jaký je o VÝDEJNU zájem?

Prvními hosty byli naši nejbližší sousedé v rámci areálu. Postupně přijel někdo na kole, že se o nás dozvěděl a chtěl by obědy ochutnat. V průběhu října se informace o VÝDEJNĚ pomalu rozkřikla, a tak se nám obědy začínají hezky kumulovat, což nás těší a děkujeme tímto našim klientům.

Kdy si člověk může přijít pro oběd?

Obědy vydáváme denně od pondělí do pátku od 11.00 do 13.30 hod. a vzhledem k omezením týkajícím se pandemie koronaviru si pro něj můžete přijít k okýnku. Díky tomu tak při jeho vyzvednutí strávíte jen pár chvil.

Navíc vám oběd rádi nachystáme klidně i do vlastní krabičky a v takovém případě od nás dostanete k menu nápoj zdarma. Stejně jako v jiných restauracích funguje i ve VÝDEJNĚ věrnostní program. Každý 11. oběd jde totiž na náš účet. Díky zvyšujícímu se zájmu jsme navázali také spolupráci se spol. Dáme jídlo, přes kterou si můžete naše obědy také objednat s dovozem až domů.

Kdo u vás pokrmy vymýšlí?

Náš kuchařský tým vede kreativní šéfkuchař Tomáš Kuchyňka, který se snaží vždy o nápadité menu. Rád experimentuje s prezentací jídel, kombinuje netradiční suroviny, ale klasikou nikdy nepohrdne. Říká, že „stará dobrá klasika je parádní jistota“.

Jakou kuchyni od vás mohou klienti čekat?

Jsme součástí gastronomické skupiny Together Restaurants, stejně jako moderní česká hospoda Vinohradský parlament. A tedy základ obědů tvoří vždy poctivá česká kuchyně. Do skupiny též patří i další projekty, jako je belgická brasserie Bruxx, asijská restaurace Sia nebo vyhlášený Cukrář Skála a v plánu je postupně i některé tyto speciality čas od času zařadit a rozšiřít nabídku. Pokud bude zájem ze strany strávníků, zařadíme i další naše nápady a inspirace….

Nabídku obědů je možné najít na webových stránkách Fooodwaycatering.cz, případně na portálu Restu.cz a Dámejidlo.cz. Samozřejmě je možné si ji odnést z VÝDEJNY i v papírové podobě. Jídlo do krabičky je možné objednávat telefonicky nebo e-mailem, na nějž si můžete každodenní polední menu nechat také zasílat.

Odkaz: Tištěné vydání Kbelák Praha, 23. 10. 2020, strana č. 13

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.