Že letošní rok gastru (a vlastně obecně čemukoliv) nepřeje, vnímáme asi všichni. Kdy jindy vám teda představit podniky, který jsou mojí srdcovou záležitostí nejen proto, že působěj chuťový exploze na mým rozmazleným jazýčku, ale i proto, že maj všechny svou vlastní kouzelnou atmosféru, kvůli který se chci vracet zas a znova. Ať už se rozhodnete je podpořit teď na dálku v týhle těžký době nebo počkáte, až se zas svět srovná a zajdete si tam pro úplnej zážitek, projděte si moje tipy a uložte si je. Slibuju, že mi potom budete děkovat, protože každý jedno místo stojí za to.
Specifičtější restauraci, co se vizuálna jídel, interiéru i celkově chuti týká, si jen těžko představíte a troufám si říct, že kdo Siu vyzkouší, bude ji mít v paměti zarytou pěkně dlouho. Aspoň co ze zkušeností sebe a svýho širokýho okolí vnímám. Na polední menu chodíme s kolegama, protože to máme za rohem a na příjemný večeře, kdy se slaví nějaký drobný radosti tam chodím nejradši. Na ty velký oslavy mám jinou restauraci, k tý se dostanu. Kdykoliv je ale důvod si udělat radost dobrým jídlem v nevšední atmosféře, je Sia moje go-to. Zejména co se našich rodinných setkání týká, většina se odehrává tam a mamka je podle mě schopná jet do Prahy jen kvůli jejich shitake houbám.
Odkaz: http://www.dombydom.cz/2020/10/moji-prazsti-gastro-oblibenci.html
Categories: Sia restaurant