Český herec, režisér a milovník zeleného čaje Jan Jiráň

Muž mnoha tváří na setkání dámského klubu

Český herec, režisér a milovník zeleného čaje Jan Jiráň

Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club, který je nedílnou součástí Podnikatelské Platformy Helas, již více jak 22 let propojuje ženy s aktivním přístupem k životu. Není určen jen zkušeným podnikatelkám, ale i těm začínajícím, své v něm nenaleznou jen „ostřílené“ manažerky, ale i ty, které svou cestu v profesní kariéře právě nastoupily, nebo ji naopak již opustily. Ty všechny se velmi rády setkávají v rámci „svého“ dámského klubu. Pozvání na to zatím „naživo“ poslední v krásných prostorách v Klášteře minoritů sv. Jakuba přijal český herec, režisér, hudebník, milovník japonského zeleného čaje Jan Jiráň.

„Dámský klub je prostorem, kam si můžete přijít odpočinout, vystoupit ze své každodenní rutiny. A nejen to, v rámci našich aktivit získáte možnost najít inspiraci, nová přátelství, ale i probrat své pracovní záležitosti v bezpečném prostředí. Jsem přesvědčena, že právě toto je v dnešní době velmi důležité. Osobně se již řadu let řídím mottem „Vše je dobré“ a nesčetněkrát jsem se přesvědčila o tom, že to tak skutečně je. Každá změna, chcete-li i krize, přinese něco dobrého, něco pozitivního, ať už jsou to nejrůznější výzvy nebo příležitosti. Na to je potřeba se nastavit a zůstat pozitivní. Za nás mohu říci, že s vámi budeme dál, i když osobní setkání nebudou možná. Připravujeme pro vás nejrůznějších online webináře, talk show a také jsme spustili projekt Podnikatelské E-platformy spojující přes 11 tisíc podnikatelů,“ říká zakladatelka Helas Ladies Club Helena Kohoutová, která se na setkání připojila online ze vzdáleného Kypru.

Motto Podnikatelské platformy Helas je myšlenka „Budujeme Hrdé Česko“. Vedle řady projektů, které koordinuje, byla nově představena kolekce luxusních šperků ve tvaru HRDÉHO LVA navržená významným českým designerem, zlatníkem, panem Alešem Berglem, Bergl Diamonds podle předlohy Barbory Klimsz

„Hříva lva symbolizuje Českou republiku. Pro oko jsme použili modrý diamant – z řeckého „adámas“ značící nepřekonatelnost. Protože Češi a Česká republika jako celek je nepřekonatelná,“ popsal Aleš Bergl.

Hlavním hostem společenského večera byl již zmíněný herec, režisér, hudebník Jan Jiráň, jehož kariéra je již od roku 1987 úzce spjata se Studiem Ypsilon. Ve velmi zajímavém rozhovoru nám mimo jiné prozradil, proč se „ansámbl“ Ypsilonky nemusí vypořádávat s něčím takovým jako je ponorková nemoc. A to i přesto, že funguje tak dlouho v téměř stejném složení. Jan Jiráň je také autorem unikátního představení Carmen Y Carmen ušitého na míru Báře Hrzánové a Dagmar Peckové, o kterém jsme si právě s naší operní divou povídali na jednom ze setkání dámského klubu

Stejně jako musel autor hry Carmen Y Carmen dát dohromady dvě na první pohled odlišné osobnosti z různých uměleckých žánrů, to se má se odehrává i v rámci projektů Podnikatelské platformy Helas. Právě propojování lidí z nejrůznějších oborů a profesí je tím, co se tradičně v jejím rámci odehrává. To by samozřejmě nebylo možné bez podpory partnerů z řad předních v tuzemsku působících firem a značek jako jsou například Vodafone, Generali – Česká pojišťovna, Autosalony Kopecký, Oxalis nebo E.ON.

Součástí setkání byla také zajímavá přednáška Tomáše Svobody z Advanced Medical Solutions o uceleném řešení cévní diagnostiky a terapie a také módní přehlídky spodního prádla z portfolia značky Caresse BraExpert, kterou představila její zakladatelka a majitelka Klára Hrušková.

Chybět nemohla ani již tradiční dobročinná tombola, jejíž výtěžek putoval na sbírku ve prospěch svatojakubských varhan. V souladu s bezpečnostními COVID nařízeními připravil pro hosty chutné pohoštění Foodway Catering a o technickou stránku se již tradičně postarala Agentura CEZAA.

Poděkování za podporu však patří všem partnerům klubu:

Vodafone, Autosalony Kopecký, Oxalis, Generali Česká pojišťovna, E.on, Bewit, Harmonelo, Advanced Medical Solutions, Dandelion, Ferticare clinics, Mediarex, KetoDiet, Caresse BraExpert, Neuraxpharm & Preventan, Samurai Shot, Atok Original, Naděje-byliny, časopis Křížovka, CRIF – Czech Credit Bureau, Esthé Laser Clinic, FOK – Symfonický Orchestr hl.m. Prahy, Granát Turnov, Inca Collagen, Jaroslava, Lenatrans, my.pled, Prospectea, Technoaqua. Franck Provost, Gaston, Květiny Bubeníčková, Lifefood, Moje Maso, Natur Produkt, SCANquilt, epravo.cz, Madam Business, S-Press, Brands&Stories, Prestige, Statuss, Pražský zpravodaj, First Class a Pražskej rej.

Odkaz: https://prazsky-zpravodaj.cz/lifestyle-pro-zeny-muze/zivotni-styl/muz-mnoha-tvari-na-setkani-damskeho-klubu/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.