Vánoční cukroví

Tady seženete to nejlepší vánoční cukroví

Nemáte čas péct vlastní cukroví nebo to jednoduše není aktivita, ve které byste si libovali a která by se pojila s „klidem a mírem“? Nevadí. Doporučíme vám, kde si vánoční sladkosti koupit.

Přišel čas na to řešit cukroví. Pokud se jím sami vůbec nehodláte zabývat nebo zvládáte upéct třeba jen jeden druh, zkontaktujte profíky a buďte v klidu. Cukrárny a kavárny se vaší objednávky rády ujmou. V případě, že mají kapacitu naplněnou, si stále můžete již hotové cukroví zakoupit na prodejně. Níže najdete výběr míst, kde pečou to nejlepší.

Cukrář Skála

Linecké, kokosky, ořechové rohlíčky, polomáčené banánky… Cukrárna nabízí 12 druhů cukroví (druhy jsou pevně dány a nelze je obměňovat), které si můžete objednat po telefonu, mailem či osobně na pobočce V Celnici, kde bude poté probíhat i jeho výdej. Kromě cukroví zde seženete také čtyři druhy těst, vánočku či biskupský chlebíček.

Vánoční cukroví Cukrář Skála

Erhartova cukrárna

Ty nejpopulárnější druhy cukroví, jako vanilkové rohlíčky či linecké, budou od 7.12. ve volném prodeji na každé z poboček. Krabičky na objednávku s celkem 14 druhy si budete moct vyzvednout od 17.12. Na výběr máte ze dvou velikostí balení.

Cukrárna Myšák

Myšák nemůže na seznamu chybět, avšak kapacita objednávek je pro letošek naplněna. Na toto doporučení si můžete vzpomenout (včas) příští rok. Ale nezoufejte – pokud vám udělá radost aspoň předpřipravené těsto, to je stále v nabídce. Koupit ho můžete přes jejich web či přímo v cukrárně.

Sweetcakes

Barevné cukroví hezké na pohled nabízí podnik Sweetcakes. V nabídce mají 14 druhů, např. citronové cookies, mandlové rohlíčky, plněné oříšky s karamelem či čokoládové kuličky s višní. Balení 1,8 kg vánočního mlsání bude k vyzvednutí od 20.12.

Sweetcakes

Kavárna co hledá jméno

V kavárně mají na objednávku 1 kg boxy, každý z nich obsahuje 5 druhů: perníčky, rohlíčky, vosí hnízda, linecké a medové ořechové koule. Složení je neměnné. K vyzvednutí mezi 10. a 23.12.

Kavárna co hledá jméno

JK House

V JK House nabízejí výběr ze dvou setů. V prvním na vás bude čekat česká klasika jako od babičky. Tento set je možné objednat ve variantě 0,5 kg a 1 kg. Balíček JK Premium představí klasické cukroví v moderním pojetí. K dostání je v setu o 0,75 kg. Na rozdíl od předchozích podniků nabízí možnost objednání setu sestaveného na přání. Objednávky přijímají do 10.12.

Antonínovo pekařství

Jako každý rok má pro vás připravené cukroví i Antonínovo pekařství. Koupit si můžete mix lineckého, vanilkových rohlíčků, nepečených kuliček a pusinek v baleních po 150 g. Některé druhy jsou baleny i samostatně. Na některých pobočkách jsou k dostání i perníčky. Větší objednávky na přání letos nepřijímají.

Perníčkův sen

Co by to bylo za Vánoce bez lahodných a krásně zdobených medových perníčků? Ty nejhezčí vám upeče Perničkův sen. Objednat si můžete i perníčky nezdobené, které si doma ozdobíte podle sebe. Stánek této značky najdete i na trzích – obvykle v úterý a v pátek na Andělu a ve čtvrtek na Malostranském náměstí.Perníčkův sen

 

Pro svou várku cukroví můžete zamířit i na farmářské trhy. K jakým stánkům zamířit na trzích na Jiřáku?

Paleo pekárna Kostelec – objednávky již nejsou možné, ale na trzích či na e-shopu je stále možné některé druhy zakoupit.

Pekárna Louskáček – vedle nákupu u stánku je možné cukroví ještě i objednat.

 

ZDROJ: https://dailystyle.cz/tady-sezenete-to-nejlepsi-vanocni-cukrovi/

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.