Po loňské pauze se do asijské restaurace SIA vrátilo ještě lepší Gin&Tonic letní menu, za kterým stojí barmanský tým v čele s Irinou Shymkovou.
Můžete tak každý den až do konce srpna si udělat exotický, nebo elegantní večer na zahrádce v centru Prahy. A to i díky ginu Santa Ana do kterého se extrahují čtyři původní filipínské rostliny ylang ylang, alpinia, calamansi a dalandan. Tento úžasný gin se bude míchat s Three Cents Dry Tonic.
Na druhý drink byl použit květinový gin z Japonska – Ukiyo Japanese Blossom, ke kterému se dokonale hodí višňový Thomas Henry Cherrry Blossom Tonic. Japonskou atmosféru pak ještě více dokreslí tóny květy sakury, jalovce, koriandru a dalších přísad.
Vyzkoušet můžete i drink z černého ginu. Scapegrace Black Premium Dry Ginu bohatý na tropické vůně i chutě, který svou tajemnou barvu získává z výtažku z klitorie ternatské.
Poslední drink má velmi exotický až doslova orientální nádech. Jeho základem je velmi kořeněný Opihr Oriental Spiced Gin do kterého je přidán Bohemsca Jalovec Citron Tonic, aby ještě více umocnil jeho výraznou chuť. Vychutnat si v drinku můžete příchutě Malajské bobule cubéby, perského černého citronu, indického pepře, kardamomu, zázvoru a marockého koriandru.
Ylang ylang, alpinia, calamansi, dalandan, jalovec, koriandr, fenykl, citron, kořeny anděliky a kosatce
269 Kč
Květy sakury, jalovec, kořeněný pepř sansho, mandarinky, třešeň, koriandr
259 Kč
Aronie – černý jeřáb, šafrán, ananas, klitorie ternatská, sladké brambory
269 Kč
Malajská bobule cubéba, perský černý citron, indický pepř, kardamom, zázvor, marocký koriandr
239 Kč
Více informací o této akci můžete najít na www.siarestaurant.cz.
Categories: Bistro Sisters