Sia

Kuchař z hory věčného jídla

článek v časopisu Gurmet

ZDROJ:https://drive.google.com/file/d/1cDe-PDRAWB9NEpoVi8MK2rH6em0SjExJ/view

Obsah

obsah v časopisu Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/14ZXjEB261wLkPoznz14IbPLseX1ILrFY/view

Pad Kra Pao – thajské kuřecí stir-fry s bazalkou a smaženým vejcem

jídlo ze Sia

Základem tohoto jídla je mleté kuřecí maso, chuť mu dodá chuťově vyvážená omáčka a hlavně čerstvá bazalka. Můžete použít tu thajskou, která chutná trochu po lékořici, nebo klidně vsaďte na italskou bazalku, která je lehce nasládlá a voňavá. Suroviny avokádový olej cibule (nebo šalotka, nakrájená na kostičky) 1/2 šálku česnek 5 stroužků chilli paprička (středně velká, mírně pálivá) 1 Pad Kra Pao – thajské kuřecí stir-fry s bazalkou a smaženým vejcem

Gastro lákadla? Kachna, speciální nápoje i kurzy

článek v časopisu metro
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/19dV8OgD2GKa8Jp8NjPHICCsN7aKjgEJI/view

Venku chutná lépe

kuchyňská linka

V jarním vydání Quartieru jsme vás zavedli do světa gastrohrátek s New Visit. Nyní, když zima přináší klidnější atmosféru, chceme vás blíže seznámit s trendem venkovního vaření, zejména s konceptem venkovních kuchyní, kterým vás provede Miroslav Jiránek z New Visit, abyste byli naladěni a hlavně připraveni na nadcházející sezónu. Dodavatel venkovních kuchyní – společnost New Visit svému řemeslu rozumí dokonale, ostatně Venku chutná lépe

Rezervaci na valentýnskou večeři už nestíháte. Ze kterých restaurací si ale můžete objednat jídlo domů?

jídlo na stole

Chystáte se 14. února vyrazit na romantickou večeři? A máte rezervaci? Pokud ne, je velmi pravděpodobné, že vám zbudou jen oči pro pláč. V oblíbených pražských podnicích, které jsou v hledáčku nejen na Valentýna, už totiž na poslední chvíli místo nenajdete. Příjemný večer se skvělým jídlem si ale můžete užít i doma. Stačí jen vědět, Rezervaci na valentýnskou večeři už nestíháte. Ze kterých restaurací si ale můžete objednat jídlo domů?

Únorová kulinářská cesta Prahou

jídlo na stole

Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. Únorová kulinářská cesta Prahou

Růže z pouti, sbírka parfémů, cestování, tenisky i nekonečné výhledy. To jsou (ne)zbytnosti šéfredaktorky PročNe

Gabriela Marešová

V životě stojí nohama na zemi a hlavou lítá v oblacích. Neustále o něčem přemýšlí, má nekonečno otázek, často se nechává vést intuicí a nevěří na náhody. Z pracovního kolotoče utíká do přírody, za sportem – víc než dvacet let nejčastěji na florbal, za volant a do muzeí, ale i ke stavění lega se svými Růže z pouti, sbírka parfémů, cestování, tenisky i nekonečné výhledy. To jsou (ne)zbytnosti šéfredaktorky PročNe

Indonéská kuchyně: Není to jen Nasi goreng! Zkuste Martabak telur a salát s kokosovým sambalem

asijské jídlo v Sia

Můžete mít o Indonésii mlhavou představu jako o zemi několika exotických ostrovů ztracených v kdesi v Indickém oceánu. A nebude to špatně. Ostrovů samotných je víc než sedmnáct a půl tisíce. To představuje ohromnou kulturní různorodost, a tudíž i pestrost etnických specialit. Kulinární záhada Už vás napadlo, jak je možné, že toho o indonéské kuchyni Indonéská kuchyně: Není to jen Nasi goreng! Zkuste Martabak telur a salát s kokosovým sambalem

Měsíc šéfkuchařů nabídne pokrmy, které si už jindy v Praze nedáte

kuchaři z Together

Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. Grilovaná Měsíc šéfkuchařů nabídne pokrmy, které si už jindy v Praze nedáte

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.