Bistro Sisters

Bistro Sisters je ikonické bistro v centru Prahy, známé svými moderními chlebíčky a inovativním přístupem k tradiční české gastronomii. Najdete zde recenze, tipy a inspiraci pro gurmány, food blogery i milovníky kvalitních restaurací. Objevte trendy v gastronomii a autentické zážitky v srdci Prahy.

Do asijské restaurace SIA dorazilo Gin&Tonic letní menu: Nabídne 4 jedinečné drinky!

koktejlové flašky

Po loňské pauze se do asijské restaurace SIA vrátilo ještě lepší Gin&Tonic letní menu, za kterým stojí barmanský tým v čele s Irinou Shymkovou. Můžete tak každý den až do konce srpna si udělat exotický, nebo elegantní večer na zahrádce v centru Prahy. A to i díky ginu Santa Ana do kterého se extrahují čtyři Do asijské restaurace SIA dorazilo Gin&Tonic letní menu: Nabídne 4 jedinečné drinky!

Křížem krážem Českem v létě

článek v časopisu ICE Magazín

Letní gastronomie v Česku nabízí širokou škálu zážitků od tradičních regionálních specialit po moderní kulinářské trendy. Tento článek představuje tipy na nejlepší restaurace, cateringové služby a cukrářství, které ocení gurmáni, food bloggeři i místní obyvatelé hledající autentické chutě a kvalitní gastronomii.

Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

slavení den matek

Oslava nejdůležitějších žen našich životů se blíží, tak ji neprošvihněte! Den matek letos připadá na 12. května – je ideální čas vybrat dárek, který vaší mamince vykouzlí úsměv na tváři. Miluje vaše maminka gastronomii? Baví jí zkoušet nové recepty, listuje ráda kuchařskými knihami a užívá si společné chvíle u stolu? Nebo je prostě „jen“ nejlepší kuchařka a chcete jí Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

Chřestové rendez-vous v podnicích Together

chřestové chlebíčky

Špargl, asparagus, hromový kořen či vrabčí tráva. Všechny tyto názvy označují jednu rostlinu, a to chřest. Tato superpotravina a afrodiziakum v jednom by neměla na jaře ve vašem jídelníčku chybět. Pokud chcete vyzkoušet neotřelé chřestové kombinace, vyrazte do podniků gastroaliance Together. Ochutnat budete moct například chřestový mini mac s ragú z kalamár, tvarohové knedlíky s Chřestové rendez-vous v podnicích Together

Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

David Petřík

Na pražskou gastromapu přibude nový ambiciózní podnik pro čtyři sta hostů. „Řekli jsme si, že si ještě jednou vyhrneme rukávy,“ nastiňuje velké plány David Petřík z Together a vysvětluje, proč staví restaurace jako nízkonákladovou leteckou společnost. Bruxx, Sia, Vinohradský parlament, Cukrář Skála, Brambory, Bistro Sisters, ale také silná cateringová síť, mimo jiné pro Pražský hrad. Skupina Together Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Nanuk, edible stones, drink s lanýžovým popcornem nebo drink v sáčku na krevní plazmu. I tak může vypadat welcome drink. Jeho role se rapidně změnila a dnes rozhoduje o tom, zda bude akce úspěšná, či nikoli. Welcome drink toho dokáže hodně. Umí navodit příjemnou atmosféru, získat si účastníky a od začátku je vtáhnout rovnou do dění. Aktuální trendy ukazují, že se z něho Síla welcome drinku. Co dostane hosty hned u vchodu a zajistí úspěch akce?

Na Západě domácnosti utratí za krabičková jídla až 30 % měsíčních výdajů. Jejich popularita roste i v Česku

doručování jídla

Hotová jídla na doma už dávno nejsou jen lančmíty v konzervě nebo lasagně do mikrovlnné trouby. Sáhnout můžete i po pokrmech od kulinářských profíků. Balená jídla, která stačí pouze ohřát v mikrovlnné troubě nebo v rendlíku, nejspíš mnozí nepovažují za vrchol gastronomie. Jenže některé dny není zbytí – času je málo, únava je velká a Na Západě domácnosti utratí za krabičková jídla až 30 % měsíčních výdajů. Jejich popularita roste i v Česku