Bruxx je ikonická belgická restaurace v Praze, která nabízí autentické speciality jako moules frites, belgické pivo a moderní gastronomické zážitky. Přečtěte si recenze, hodnocení a zkušenosti hostů, kteří oceňují kvalitu, atmosféru i inovativní přístup kuchyně. Bruxx je ideální volbou pro gurmány, food blogery i milovníky belgické kuchyně.
Chystáte se 14. února vyrazit na romantickou večeři? A máte rezervaci? Pokud ne, je velmi pravděpodobné, že vám zbudou jen oči pro pláč. V oblíbených pražských podnicích, které jsou v hledáčku nejen na Valentýna, už totiž na poslední chvíli místo nenajdete. Příjemný večer se skvělým jídlem si ale můžete užít i doma. Stačí jen vědět, … Rezervaci na valentýnskou večeři už nestíháte. Ze kterých restaurací si ale můžete objednat jídlo domů?
Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. … Únorová kulinářská cesta Prahou
Šest pražských podniků, šest speciálních jídel – to je únorový měsíc šéfkuchařů, který nabídne nejen českou klasiku v moderním hávu, ale i mezinárodní gastronomii. Do měsíce šéfkuchařů, který bude probíhat po celý únor, se zapojily podniky Bruxx, Vinohradský Parlament, Brambory, Sia, Bistro Sisters nebo Cukrář Skála. Podniky umožní ochutnat pokrmy, jež v menu běžně nenabízí. Grilovaná … Měsíc šéfkuchařů nabídne pokrmy, které si už jindy v Praze nedáte
Heslo pro poslední lednový víkend zní? Masopust! Vyrobte si slušivou masku a vyrazte do průvodu. Maškarní sousedský banquet chystá Studio Alta a jitrnici dostanete také v nové restauraci HolKa. Pokud dáte před vepřovým přednost menu vonícím mořem, zajděte na halibuta nebo na ústřice. A pokud máte chuť na kapra a salát, pak vězte, že Vánoce … Co o víkendu ochutnat? Dejte si ústřice zdarma nebo okoštujte nové výstavy
Jestli patříte k milovníkům těch nejchutnějších ryb a mušlí, bez přemýšlení si rovnou udělejte rezervaci! Tento festival bude stát opravdu za to a my už se nemůžeme dočkat, až ochutnáte halibuta v Oldově podání! Podívejte se na kompletní menu a dejte nám vědět, co na to říkáte. Předkrmy: halibut uzený na bukovém dřevě 365,– plátky … Halibut a Vongole
Nikdo mu neřekne jinak než Hugo. A tenhle Hugo je člověk, který naučil Čechy pít německá vína. Patří mezi jejich nejvýraznější dovozce na český trh, a i když se do tohoto nápoje zamiloval už dávno, jeho cesta k vlastnímu byznysu nebyla vůbec přímá a ani trochu jednoduchá. Ostatně, hned zkraje to chtělo notnou dávku odvahy … Hugo a jeho víno. Sekl s kariérou v logistice a naučil Čechy milovat ryzlink
Prosincové slavnosti v podobě Vánoc a oslav Nového roku se pomalu, ale jistě blíží. Proto Vám přinášíme několik tipů na vyhlášené pražské podniky, které by neměli uniknout Vaší pozornosti. Belgická gastronomie servírovaná v centru Prahy Když vejdete do brasserie Bruxx na pražských Vinohradech, máte pocit, jako byste se ocitli v centru Bruselu. Její interiér okamžitě navodí … Prosincové slavnosti v podobě Vánoc a oslav Nového roku se pomalu, ale jistě blíží
Poslední hodiny starého roku a první toho nového můžete strávit ve společnosti famózního menu a dechberoucích výhledů na pražská panoramata. V našem výběru je navíc varianta pro každý rozpočet! Casa De Carli Jedna z nejlepších italských restaurací v Praze, kde se budete cítit jako v Miláně, ačkoli jste v srdci Starého Města. Na Silvestra připravuje menu s pošírovaným humrem, restovaným japonským wagyu hovězím, … Humři, pivo i půlnoční bufet. V jakých pražských restauracích oslavit Silvestra?
Už vás nebaví každý rok stát frontu na kapra? Tak ho nechte plavat a místo něj si na Štědrý den dopřejte šneky. Možná to nevíte, ale šneci jsou tradiční české postní jídlo, které se na vánoční stůl skvěle hodí. Díky tomu, že jeho maso je velice dietní, nebudete mít ani výčitky svědomí, že si dáte … Šneci jako české tradiční vánoční jídlo: Rettigová je dělala s křenem, dnes je můžete mít s kerblíkem i šunkou