Bruxx

Bruxx je ikonická belgická restaurace v Praze, která nabízí autentické speciality jako moules frites, belgické pivo a moderní gastronomické zážitky. Přečtěte si recenze, hodnocení a zkušenosti hostů, kteří oceňují kvalitu, atmosféru i inovativní přístup kuchyně. Bruxx je ideální volbou pro gurmány, food blogery i milovníky belgické kuchyně.

Co ještě Ježíšek stihne? Tipy na nejlepší dárky na poslední chvíli

bonboniéra

Pokud patříte mezi ty, co při zapalování první adventní svíčky každoročně žasnou, že Vánoce už jsou překvapivě zase tady, máme dobrou zprávu. Není potřeba se stresovat. Projděte si tipy na ty nejlepší dárky, které maximálně potěší – a zároveň je ještě teď seženete. Pro ty, co to s udržitelností myslí vážně Minimalistická kolekce REVOLVER od Co ještě Ježíšek stihne? Tipy na nejlepší dárky na poslední chvíli

Gourmet Spot

článek v časopisu Gourmet spot
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1bjoRpOJ-4Mr1sTWjWWYzuXLt9W1cH7Kn/view

Humři v Bruxxu zavoní po vanilce i jedlých kaštanech

humr na zelenině

Od dob, kdy byl humr levnější než fazole, uplynula spousta času. Maso původně podávané vězňům se postupně vyšvihlo mezi největší gastronomické lahůdky. Dnes tohoto samotářského korýše servírují špičkové restaurace, mezi něž patří i belgická brasserie Bruxx. Sous chef Oldřich Matoušek i letos na humří týden od 22. do 28. listopadu připravil originální recepty, které se Humři v Bruxxu zavoní po vanilce i jedlých kaštanech

Na sv. Martina si v podnicích Together daly sraz husy i kachny

kachna s přípitkem piva

Na co si letos vsadíte? Přijede sv. Martin na bílém koni a přinese s sebou sněhové vločky, nebo zase bude na blátě? Těžko říct, že? Pokud ale rádi sázíte na jistotu, pak svátek sv. Martina strávíte ve společnosti vybraných podniků gastroaliance Together, které pro vás připravily do křupava upečené týdenní svatomartinské menu. A to nejen Na sv. Martina si v podnicích Together daly sraz husy i kachny

Tipy na podzimní gastroakce: zvěřinové hody, chobotnice, svatomartinské slavnosti nebo světově známý festival

Máte po ruce kalendář a plánujete si podzimní program? Pak jistě oceníte naše čtyři tipy na famózní gastroakce, které se konají v říjnu a listopadu. Pochutnáte si na zvěřině, plodech moře, skvělém vínu i specialitách světového formátu. Tak čtěte dál! Zvěřinové hody v Hospodě Na Spilce Kanec se šípkovou, nebo se zelím? Známé dilema, které Tipy na podzimní gastroakce: zvěřinové hody, chobotnice, svatomartinské slavnosti nebo světově známý festival

Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase

polévka z hub

Září je měsíc gastro festivalů. Spojuje je hodně návštěvníků a málo místa a klidu si vše pořádně vychutnat. Pokud chcete vyzkoušet něco netradičního či méně častého a přitom posedět v příjemném a klidném prostředí, zajděte v druhé polovině září do některého (nebo do všech) z podniků gastroaliance Together. A můžete si předem hodit kostkou, zda Září v podnicích Together voní po sádle, kynutém těstě, mořských plodech i pečeném mase

Mistři profi kuchyní

interiér kuchyně

„Přání kuchařů a jejich následná řešení jsou pro nás univerzitou a pro naše přístroje inovacemi,“ říkají v INTERGAST. Kuchaři, kteří v mládí vyrazili na zkušenou do světa. A tam viděli špičkové profesionální kuchyně v alpských hotelích a německých jídelnách. „Rozhodli jsme se, že tento profistandard si zaslouží stejně tak i naši kolegové v Čechách. A poháněni Mistři profi kuchyní

Bruxx se po tři dny zaměří na carpaccio a tatarák

Pražská restaurace Bruxx bude mít po tři dny v nabídce několik variací na dva oblíbené pokrmy ze syrového masa. Prostor v nich kromě hovězího a telecího dostanou také ryby a dary moře a doprovod jim obstará domácí venkovský chléb přímo z restaurační pekárny. Speciální menu Speciální menu, které sestavil sous chef Oldřich Matoušek, se bude v Bruxxu podávat pouze od středy 16. do pátku Bruxx se po tři dny zaměří na carpaccio a tatarák

Nejpopulárnějším startupem letoška se stalo Qerko. Mění způsob, jak platíme v restauracích

Lukáš Kováč

Pojem QR kód za poslední roky v Česku zdomácněl. Usídlil se však především na dokladech a u vyúčtování služeb, případně u některých webových projektů. Startup Qerko jeho možnosti pojímá úplně jinak. Malou destičku s QR kódem usadil na stoly v restauracích a lidem, kteří tam chodí, nabídl do mobilů jednoduchou aplikaci. Takovou, díky které nemusejí Nejpopulárnějším startupem letoška se stalo Qerko. Mění způsob, jak platíme v restauracích