Cukrář Skála

Vedle padesátky sportů Olympijský festival nabídl take kvalitní gastronomii

street food

  Olympijské hry 2024 skončily a s nimi také Olympijský festival v Mostě, který ukázal, že i na velkých sportovních událostech se dá stravovat zdravě a kvalitně. Olympijský festival Během sedmnácti dní navštívilo Olympijský festival u jezera Most. Téměř sedmdesát tisíc diváků, kteří měli možnost přivítat české olympioniky a vyzkoušet si na padesát různých sportovních Vedle padesátky sportů Olympijský festival nabídl take kvalitní gastronomii

Dřív zapadlý kout Šumavy, dnes turistický magnet. A rozvoj Lipna nekončí

článek v časopise Ekonom
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/11vFHPmsGNToXREYmUlMfykMgUwxO0kUf/view

Kde si dáte nejlepší zmrzlinu v Praze? Redakce Marianne vybírá 11 míst, která musíte navštívit

pár se zmrzlinou

Teploty se i v druhé polovině léta drží vysoko, a tak je potřeba umět se příjemně osvěžit. Zvlášť pokud se pohybujete mezi rozpálenými budovami v ulicích velkého města, jako je Praha. Nejsnadnějším a také nejlahodnějším způsobem osvěžení je zaručeně dobrá zmrzlina. Poradíme vám, kde najdete tu nejlepší. Polovina prázdnin je za námi, a tak je načase Kde si dáte nejlepší zmrzlinu v Praze? Redakce Marianne vybírá 11 míst, která musíte navštívit

Skvělou cukrařinu najdete i na Šumavě. Povidloň nabízí moderní české dezerty

cukrář od Lukáše Skály

Vystudoval cukrářskou školu a nedostal se na vysokou. Dnes šestadvacetiletý Michal Mandys vede úspěšnou cukrárnu na Lipně. Cukrárna Povidloň Cukrárna Povidloň na Lipně je jedním z míst, za kterými se vyplatí vyjet. Mohlo by se zdát, že v těchto končinách na žádnou velkou cukrařinu nenarazíte. Zdání ale klame a ochutnáte tady zákusky, které by mohly konkurovat vyhlášeným podnikům ve Skvělou cukrařinu najdete i na Šumavě. Povidloň nabízí moderní české dezerty

Z vybydlené obce v turistický magnet. Jsme ve třetině rozvoje Lipna, říká investor

článek v hospodářských novinách
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1QJnay-h8uKnpe_CWS_XahXUilsZhw6ou/view

6 MÍST, KAM V PRAZE ZAJÍT NA NEJLEPŠÍ ZMRZKU

Léto je v plném proudu a dobrá ledová zmrzka je must. Kam si v Praze zajít na tu nejlepší? Crème de la Crème Crème de la Crème je klasika. Podle mě možná trošku overrated, ale je to bucket list místo, na které by ses měl*a podívat alespoň jednou. Poboček mají celou řadu, ale nejznámější je na 6 MÍST, KAM V PRAZE ZAJÍT NA NEJLEPŠÍ ZMRZKU

Sladký průvodce Prahou: Cukrárny, kde můžete mlsat od rána do večera

sladký dortík

Některé jsou tradiční, jiné moderní, ale všechny nabízejí fantastické dorty a zákusky. Až dostanete chuť osladit si den, vaše kroky by určitě měly směřovat do jedné z těchto vyhlášených cukráren. IF Café Podnik populární cukrářky Ivety Fabešové dnes najdete už jen ve Werichově vile na Kampě. Po rozvodu s manželem o část podnikání a tedy Sladký průvodce Prahou: Cukrárny, kde můžete mlsat od rána do večera

Prague’s Top 5 Cafés: Hidden Gems for Coffee Lovers

káva vařená v kávovaru

Pražská kavárenská scéna vzkvétá a je načase vysypat fazole na nejlepší místa ve městě. Zde je 5 nejlepších kaváren v Praze, které by měly být na radaru každého místního: 1. Spot Cafe Malá Strana Proč jít? Pro vřelé objetí v hrnku a interiéry hodné Instagramu. Toto není jen tak ledajaké místo; je to útulné útočiště v Prague’s Top 5 Cafés: Hidden Gems for Coffee Lovers

Který pražský větrník je nejlepší: Ceny se pohybují od 82 Kč do 155 Kč, ne vždy ale dostanete dokonalý zákusek

hodnotící členky větrník

Za roky působení v časopisu Apetit si redaktorky Darinka s Katkou vytříbily chuťové buňky natolik, že jsme se rozhodli využít je k otestování větrníků. Větrníky jsou totiž český fenomén. Přitom se mezi sebou mohou dost lišit. Jak v kvalitě krému a odpalovaného těsta, tak v estetickém působení. Jak má vypadat ideální větrník a který se ideálu Který pražský větrník je nejlepší: Ceny se pohybují od 82 Kč do 155 Kč, ne vždy ale dostanete dokonalý zákusek

Cukrářkou roku se stala Karolína Hávová: Její dort obstál jak u degustační, tak u technické poroty. Chuťová kombinace byla nevšední

vítězi cukrářské soutěže

Prestižní cukrářská soutěž se koná každý rok v rámci gastronomického veletrhu Bidfood. Redaktorka Apetitu Kateřina Kočičková zasedala v degustační porotě, a tak svým hlasem přispěla Karolíně Hávové k výhře titulu Cukrář roku. Na výstavišti v Letňanech se 21. 5. 2024 utkali čtyři čeští cukráři o titul Cukrář roku. Každý soutěžní tým se skládal z šéfcukráře, jeho Cukrářkou roku se stala Karolína Hávová: Její dort obstál jak u degustační, tak u technické poroty. Chuťová kombinace byla nevšední

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.