Cukrář Skála

Cukrář Skála je synonymem pro vynikající cukrářské umění v Praze. S důrazem na kvalitu a inovace, nabízíme široký výběr dortů a sladkostí, které uspokojí každého gurmána. Navštivte nás a nechte se unést chutí pravého cukrářského mistrovství.

Z kuchařské olympiády přivezli stříbro a bronz. Měli jsme vyšší ambice, shodují se čeští reprezentanti

Na olympiádě se šéfkuchaři naučí spoustu technik, zoceluje je to a inspiruje, shrnují šéfkuchař Martin Svatek a manažer Tomáš Popp. Nejsme spokojeni, budeme makat ještě víc, shodují se. Zkusili jsme tlačit národní gastronomii, ale pro komisaře byl muflon příliš zvěřinový. Je potřeba se vrátit k drahým surovinám, které pochopí i komisaři z Asie nebo Ameriky. Z kuchařské olympiády přivezli stříbro a bronz. Měli jsme vyšší ambice, shodují se čeští reprezentanti

Čeští kuchaři si vezou z olympiády stříbro za regiony

Čeští kuchaři s medailemi

Ve dnech 15.-19. února 2020 proběhl v německém Stuttgartu už osmý ročník kuchařské olympiády, na kterou přijelo až 2000 kuchařů z 59 zemí světa. Soutěže se zúčastnily národní seniorské a juniorské týmy, dále vojenské, catering, regionální týmy ale i  jednotlivci. Letošní olympiády se podruhé zúčastnil i kuchařský tým společnosti InterGast složený z bývalých členů národního týmu České republiky, Čeští kuchaři si vezou z olympiády stříbro za regiony

Tak chutná úspěch! Češi přivezli stříbrné medaile z olympiády

Soutěžní talířové dezerty českého týmu

Ve dnech 15.–19. února 2020 proběhl v německém Stuttgartu už osmý ročník kuchařské olympiády, na kterou přijelo až 2000 kuchařů z 59 zemí světa. Soutěže se zúčastnily národní seniorské a juniorské týmy, dále vojenské, catering, regionální týmy, ale i jednotlivci. Letošní olympiády se podruhé zúčastnil i kuchařský tým společnosti InterGast složený z bývalých členů národního týmu České republiky, jmenovitě: Tak chutná úspěch! Češi přivezli stříbrné medaile z olympiády

PROMOTION Tučný čtvrtek již tento čtvrtek!

Tučný čtvrtek

…aneb V jakých restauracích dostanete 20. 2. „tučńáka“ na talíři. Masopust je v plném proudu. Na náměstích se to hemží průvody masek, zabijačkami a živou muzikou. Vrcholem tohoto období je takzvaný Tučný čtvrtek, který letos připadá na 20. února. Jeho cíl je jediný, pořádně si nacpat břicho, aby během následujícího půstu bylo jednoduše „kde brát“. Následující Popeleční středou totiž PROMOTION Tučný čtvrtek již tento čtvrtek!

Ve čtvrtek si dejte nášup!

Tučný čtvrtek

Tučňák – oslava jídla a pití – letos připadá na 20. února. Už víte, co budete vařit a jíst? Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Ambiente letos ke společným oslavám vyzvalo přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě Ve čtvrtek si dejte nášup!

Vítr raději v puse. Kam na ten nejlepší větrník v Praze?

Venku zuří bouře Sabine. Prudký vítr roztočil vrtule evropských větrných elektráren natolik, že v Německu i u nás padaly rekordy a elektrárny vyráběly až dvojnásobek energie. My v redakci Forbesu jsme mezitím energii vynaložili na to, aby větrníky padaly v rekordním čase do nás. A napadlo nás jen tak z plezíru sepsat ta nejlepší místa, kam na ně můžete ve městě, kde Vítr raději v puse. Kam na ten nejlepší větrník v Praze?

Úúúnor si oslaďte o trochu víc!

Kdyby vás někdo na sklonku zimy náhodou chtěl nutit do nějakého drastického detoxu, nenechte se zmanipulovat. Pěkně si místo toho užívejte zaslouženého klidu, odpočiňte si a naberte sílu, než udeří jaro. Pak si uklidíte. Co třeba zajít po roztančené party na nejlepší kremrole na světě – do vyhlášené pražské cukrárny Cukrář Skála – nebo se Úúúnor si oslaďte o trochu víc!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.