Cukrář Skála

Cukrář Skála je synonymem pro moderní cukrářství, inovativní dezerty a špičkovou gastronomii v Praze. Objevte trendy v cukrářství, lokální suroviny a exkluzivní zážitky, které osloví gurmány, food blogery i milovníky sladkého. Inspirujte se články a rozhovory s odborníky z restaurací Together.

Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

Viktor Kaplan a David Petřík

Začalo to před pěti lety restaurací Vinohradský parlament. Od té doby zažívá skupina Together Viktora Kaplana a Davida Petříka úspěchy s rozrůstající se sítí devíti podniků různého zaměření od české kuchyně přes mušle v Bruxxu nebo asijskou Sia po kremrole v cukrárnách Cukrář Skála. Naposledy jim na konci loňského roku do portfolia přibylo bistro Sisters. „Zaplať pánbůh že skončila Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

Vinohradský Parlament – Contemporary Revival of Czech Cuisine

talíře s jídlem

Vinohradský Parlament is a modern Czech pub that always cooks honest and exclusively Czech cuisine. With respect for tradition and time-tested recipes, the cookery team, led by chef Jan Pipal, brings modern trends and original modifications. Beer is given the greatest possible care, so they use unique beer cooling technology, glass cooling and water-cooled tanks. All Vinohradský Parlament – Contemporary Revival of Czech Cuisine

Citywide Fat-Thursday feasting kicks off in Prague this week

chleba s cibulí

February 28th marks Fat Thursday, six days before Ash Wednesday and the traditional beginning of carnival festivities in many European cultures, including the Czech Republic. In the spirit of pre-Lenten gluttony, thirty restaurants from Prague, Brno, and Pilsen will be offering Fat-Thursday specials: free desserts, appetizers, bottomless soups, or an extra helping for no extra charge. Citywide Fat-Thursday feasting kicks off in Prague this week

Přejídání povoleno!

Do oslav Tučného čtvrtku, kterým začíná vrchol masopustu, se letos zapojuje přes třicet restaurací z Prahy, Brna a Plzně. Přejíst se můžete opravdu tučných jídel, bezedných polévek, neomezeného počtu knedlíků a, pokud to ještě zvládnete, dvojitých porcí zákusků. Tento tradiční svátek měl připravit křesťany na 40 dnů trvající půst, který začíná Popeleční středou a končí Přejídání povoleno!

Tučný čtvrtek propojil restaurace

malovaný obličej

Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se zapojuje přes 30 restaurací z Prahy, Brna a Plzně. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě tučných masitých jídel to budou přídavky, bezedné polévky, dvojité panáky nebo třeba bůček jako předkrm na účet podniku. Na Tučný čtvrtek, který letos vychází Tučný čtvrtek propojil restaurace

#GirlPower: Jak se naladit na jarní náladu

červená kabelka

Otravuje vás už věčně přítomná zima, vlezlé počasí a nutnost nosit tlusté kabáty a kozačky? Raději už byste se vyhřívali na jarním sluníčku, chodili na procházky a vůbec si prostě užívaly jara? Přivolejte si ho a nalaďte se na jaro už teď. Jak na to?   Přečtěte si knihu   Nalaďte se na jaro knihou. A ne jen tak ledajakou, #GirlPower: Jak se naladit na jarní náladu

Zahřešit si občas neškodí. Přijďte si zamlsat do některé z pražských cukráren

cukrárna interiér

Zajít si jednou za čas do cukrárny přece nikomu neuškodí. Najít ale pořádnou cukrárnu s poctivými dezerty jako za starých časů může být někdy obtížné. Přesto jich v Praze pár je. Některé se specializují na dorty, jiné na moderní dezerty a další na staré dobré tradiční cukrárenské zákusky. Pojďte je společně s námi navštívit. Laskominy na Letné Má Zahřešit si občas neškodí. Přijďte si zamlsat do některé z pražských cukráren

Vytvořit gastroskupinu nikdy neplánovali, dnes má Together stamilionové obraty

Vytvořit gastroskupinu nikdy neplánovali, dnes má Together stamilionové obraty Pražské restaurace Vinohradský parlament, Bruxx, Sia, Cukrář Skála, Food Way Catering, Potrefená Husa v Hybernské a taky v Pardubicích. To všechno jsou podniky, které patří do gastronomické skupiny Together, za kterou stojí David Petřík a Viktor Kaplan. Během osmi let se jim podařilo vybudovat byznys s obratem stovek milionů korun a jako Vytvořit gastroskupinu nikdy neplánovali, dnes má Together stamilionové obraty

Top ženy Česka: Lidé ocení kvalitu, za větrník pak zaplatí i 80 korun. Kdybych to měla začít šidit, radši zavřu, říká cukrářka Novotná

Jana Novotná

Větrník naplněný dvěma krémy a s vrchní polovinou přelitou lahodným karamelem je jedním z nejpracnějších českých zákusků. Například příprava dobrého odpalovaného těsta, z kterého se tento dezert vyrábí, závisí na různých teplotách. Jednoduché není ani správně vyšlehat vanilkový krém. Za takový dezert plný chutí dají běžně Češi v cukrárnách či obchodech kolem 35 korun. V Top ženy Česka: Lidé ocení kvalitu, za větrník pak zaplatí i 80 korun. Kdybych to měla začít šidit, radši zavřu, říká cukrářka Novotná

Together přebírá od Hany Michopulu bistro Sisters

chlebíčky na tácu

Gastronomická aliance Together se rozšiřuje o bistro Sisters, které založila novinářka Hana Michopulu. Gastronomická aliance Together, do které patří například belgická restaurace Bruxx, Vinohradský Parlament, asijská Sia nebo Cukrář Skála, v prosinci oslavila rok svého fungování. Na sklonku roku se rovněž rozšířila o chlebíčkové bistro Sisters, které na adrese Dlouhá 39 v Praze založila novinářka Hana Michopulu. „Sisters jsme si do svého portfolia vybrali mimo jiné kvůli jeho Together přebírá od Hany Michopulu bistro Sisters

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.