Cukrář Skála

Where to Find Classic Czech Desserts With a Modern Twist in Prague

cukrářské výrobky

If you’ve spent time on the Old Town Square or pretty much anywhere with an abundance of tourists in Prague, you will certainly have seen trdelník sold on every street corner. These chimney cakes are everywhere and have become an unbefitting symbol of the city to tourists. These trdelník may look nice on your Instagram Where to Find Classic Czech Desserts With a Modern Twist in Prague

Snails for Christmas? Unusual Czech Tradition at Vinohradský Parlament

šneci v míse

Maybe you’ve heard of Czech families eating Carp on Christmas Eve, but how about snails? Eating snails on the 24th of December was once a popular Czech Christmas tradition; one that restaurant Vinohradský Parlament is bringing back. The perfect dish for tourists who want to experience something truly Czech this Christmas season! Vinohradský Parlament is a traditional Czech restaurant Snails for Christmas? Unusual Czech Tradition at Vinohradský Parlament

Dárky pod stromeček? Nezoufejte a inspirujte se!

vánoční ozdoba

Štědrý den se kvapem blíží a prosinec se nese ve znamení příprav na Vánoce. Pokud stále nemáte nakoupené dárky pod stromeček, nebo si nevíte rady, co letos vymyslíte za překvapení, nezoufejte. Máme pro vás několik tipů, kterými můžete potěšit svoje nejbližší. Nic nepotěší víc než přešlapy druhých Nedaří se vám sehnat vánoční dárky nebo vám Dárky pod stromeček? Nezoufejte a inspirujte se!

V ESPRITNÍ CUKRÁRNĚ PALOMA NENÍ MLSÁNÍ HŘÍCH!

zákusek naservírovaný s čajem

Jako všechno krásné, co vzniklo v mladé Československé republice mezi dvěma světovými válkami, zmizely s únorem 1948 i cukrárny. Tedy nezanikly docela. Dnes, třicet let po změně společenského řádu, se situace pohříchu až tolik nezměnila. Vedle jistě dobrých cukrářek v hotelových restauracích, běžnému hostu však nepříliš dostupných, se objevily dva fenomény…Cukrář Skála s už dvěma V ESPRITNÍ CUKRÁRNĚ PALOMA NENÍ MLSÁNÍ HŘÍCH!

Tohle je kniha, díky které milujete Cukráře Skálu, Bruxx nebo Siu

David Petřík

David Petřík vlastní společně s Viktorem Kaplanem gastronomickou alianci Together, která sdružuje podniky jako Cukrář Skála, Bruxx, Sia, Vinohradský Parlament nebo Potrefená husa v Hybernské. V gastronomii se pohybuje už 20 let a říká, že na to, jak jeho podniky vypadají a jak se v nich cítíte, měl vliv kultovní americký kuchař Anthony Bourdain. Co?  Tohle je kniha, díky které milujete Cukráře Skálu, Bruxx nebo Siu

BÁJEČNÉ PRAŽSKÉ CUKRÁRNY ANEB KDE SI VYCHUTNÁTE SVOU ODPOLEDNÍ SIESTU

košíček s náplní

Zajděte si na kafe a dortík. o máte na podzimu nejradši? Spadané listí, které hraje všemi barvami od žluté po červenou a krásně vám šustí pod nohama? Dýňovou polévku, jablečný koláč, horké kakao nebo zázvorový čaj? Každý si na něm najde to své. Co ale rozhodně nemá konkurenci, je posedět v teple cukrárny s šálkem BÁJEČNÉ PRAŽSKÉ CUKRÁRNY ANEB KDE SI VYCHUTNÁTE SVOU ODPOLEDNÍ SIESTU

Vánoce v restauracích skupiny Together. Co nabídnou Bruxx, Sia a další fajn podniky?

prostřený vánoční stůl

Pro ty z Vás, kdo rádi zkoušejí něco netradičního i během Vánoc a štědrovečerní večeře, máme pár tipů, do jakých restaurací sítě Together o svátcích zavítat a co si  objednat dobrého.   Belgická restaurace Bruxx Přímo na Štědrý den a na první svátek vánoční bude šéfkuchař Jan Pípal servírovat hostům vánoční šneky v kombinaci s belgickými pivy. Původem francouzskou pochoutku připravuje zapečenou Vánoce v restauracích skupiny Together. Co nabídnou Bruxx, Sia a další fajn podniky?

Nová atrakce v centru Prahy: Turisty uchvacují létající jeleni v tzv. „uličce sv. Huberta“

O centru hlavního města se zpravidla hovoří jako o „historickém“. Znamená to ale, že by bylo jakoby zakonzervováno v čase a ničeho nového se v něm Pražan nenaděje? Není tomu tak. Konkrétně u náměstí Republiky v rámci rekonstrukce Paláce Špork vznikla kupříkladu nová ulička, která kombinuje starobylý vkus s detaily moderní malebnosti. V posledních letech rušil kolemjdoucí v ulici V Celnici rámus a lešení, časté zábory chodníku. Nová atrakce v centru Prahy: Turisty uchvacují létající jeleni v tzv. „uličce sv. Huberta“

Lidé si dávají sladkosti, které jim chutnaly v mládí, říká cukrář

cukrář Lukáš Skála

Větrník, laskonka, kremrole nebo třeba zmrzlina se solí či eklér s kořeněným krémem. Lukáš Skála ve své cukrárně střeží tradiční recepty a zároveň experimentuje s chutěmi, které objevil napříč světadíly. Základem ale podle něj zůstává poctivé řemeslo. „Lidé rádi chodí na to, co jim chutnalo v mládí,“ říká. S Lukášem Skálou se potkávám v podniku Lidé si dávají sladkosti, které jim chutnaly v mládí, říká cukrář

Šéfcukrář Skála: Denně sním pět zákusků. Raw revoluce se nebojím

Lukáš Skála

Cukrařinu dělám po svém. Nechci tady mít nikdy makronky nebo raw zákusky. Nejsem o tom přesvědčený. K cukráři Skála asi nikdo pro makronky nepůjde, když je jich celá Praha, říká ve video rozhovoru pro Roklen24 šéf cukrář Lukáš Skála, spolumajitel cukrárny Cukrář Skála, která patřící do sítě restaurací Together. O sociální sítě Cukráře Skály se stará agentura Yezede, konkrétně Šéfcukrář Skála: Denně sním pět zákusků. Raw revoluce se nebojím

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.