Cukrář Skála

Griliáš, raw dorty i kremrole. 8 tipů na cukrárny v Praze, které vám osladí jaro

zákusky

Jaro, sluníčko, zmrzlina, ovocné dorty a skvělé zákusky inspirované francouzským a italským cukrářským řemeslem. V Praze se v poslední době otevřela spousta nových podniků a my jsme pro vás udělali malý přehled toho, co určitě stojí za ochutnání. Tyto cukrárny nabízejí kromě luxusně vypadajících dortíků taky dobrou kávu, superpotraviny, bezlepkové a veganské dorty a některé i letní posezení. Ostatně vyzkoušejte sami a dejte nám Griliáš, raw dorty i kremrole. 8 tipů na cukrárny v Praze, které vám osladí jaro

5 tipů na pražské cukrárny, ve kterých si osladíte život

židličky v cukrárně

Pro řadu z nás je návštěva cukrárny příjemným rituálem. Dnes jsme se proto zaměřili na místa, kde s výběrem dezertu rozhodně nešlápnete vedle! 😉 Cukrárna Myšák Prvorepubliková tradice cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici vám nesmí uniknout. V nabídce mají klasické české zákusky, dorty i poháry a doplňují je snídaněmi a výběrovou kávou. Interiér navrhla architektka 5 tipů na pražské cukrárny, ve kterých si osladíte život

První pražskou cukrářskou továrnu s názvem Cukrář Skála přináší gastronomická skupina TOGETHER

cukrárna se zákusky

  V prosinci 2017 se v Praze otevřela cukrářská továrna Cukrář Skála, v uličce sv. Huberta, která je kolmá na ulici V Celnici a tento rok bude po půl století znovu průchozí. Podnik zákazníkům přibližuje nejsladší řemeslo na světe a nabízí kvalitní výrobky tradičních, ale i experimentálních chutí. Skupina TOGETHER, za níž stojí tým Davida Petříka a Viktora Kaplana, První pražskou cukrářskou továrnu s názvem Cukrář Skála přináší gastronomická skupina TOGETHER

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.